Следва

Слънцезащита 2015 и най-доброто на пазара. Четвърта серия: Bioderma

И мъжката кожа има нужда от грижа

Колкото и да вярваме, че един мъж трябва да бъде въплъщение на сила и непоклатимост, се налага да погледнем реално на нещата и да приемем, че мъжката кожа също има нужда от грижа...

Hair преди 8 години

Колкото и да вярваме, че един мъж трябва да бъде въплъщение на сила и непоклатимост, се налага да погледнем реално на нещата и да приемем, че мъжката кожа също има нужда от грижа. Действително тя е по-добре защитена от женската - нервният сплит е по-плътен, подкожната мастна тъкан - по-твърда, и производството на себум е по-голямо и съответно й осигурява по-добри самозащитни свойства. Подходящи за нея са продукти, които подпомагат естествените й способности за поддържане и възстановяване на кожата. Така Weleda създава мъжката си серия козметични продукти с внимателно подбрани натурални съставки и балансирани формули за здрава мъжка кожа.

Крем за лице - бързоабсорбиращият дневен крем е с изчистен приятен аромат. Той хидратира, защитава и придава еластичност на кожата на лицето. Нанася се малко количество на избръсната кожа.

Крем за бръснене - с нежна формула за гладко и удобно бръснене, той защитава всеки тип кожа, включително чувствителната. Нанася се на влажна кожа и след бръснене лицето се изплаква с чиста вода.

Афтършейв балсам - нежният балсам успокоява кожата след бръснене. Има охлаждащ и хидратиращ ефект, а свежият му аромат зарежда с енергия. Подходящ е за всеки тип кожа, включително чувствителната. Преди употреба трябва да се разклати добре, след което се нанася с леки масажни движения.

Душ-гел за мъже - за перфектен завършек на впечатляващата мъжественост душ-гелът внимателно почиства, освежава кожата и ободрява сетивата.

А за онези, които спортуват активно, Weleda специално създава душ-гел с арника. Тази основна активна съставка е изключително ефикасна при мускулни и ставни травми, облекчава болката и успокоява двигателната система. Той перфектно се допълва от Масажното масло с Арника Weleda, което спомага релаксацията на мускулие и ставите.

More Hair