Следва

Кармични срещи - какво са те и защо ги има

Text walking lanes - ленти в Белгия за тези, които вечно са онлайн

Очарователна новина за всички онези, които не могат без смартфона и социалните мрежи. Антверпенци последваха примера на други градове и маркираха на своите улици специална пътека за втренчени в екраните си хора...

All About Life преди 8 години

Очарователна новина за всички онези, които не могат без смартфона и социалните мрежи. Антверпенци последваха примера на други градове и маркираха на своите улици специална пътека за втренчени в екраните си хора.

Идеята е простичка, но съдържателна - да се отделят по някакъв начин ония, които вечно са онлайн, от останалите минувачи, и не само от минувачите, но и от уличните стълбове и, най-важното, колите. Сътрудниците на MLab, занимаваща се с телефони, са хората, взели оправданото решение да направят тези отсечки по улиците на Антверпен, като чрез специалната линия компанията опитва да застрахова от падане не само пешеходците, но и телефоните им, които MLab, както е вероятно, се налага честичко да ремонтира.

Не по-маловажно значение от превантивното, отдаваме и на чудесния пиар-ефект от въпросната инициатива, който никой не отрича - разчертаните пътечки дотолкова се харесват на жителите на града, че количества кадри с хаштаг #textwalkinglane се сипят в Twitter.

Ето част:

More All About Life