Следва

We love: И концепцията, и момичетата, и всичко, в новата кампания на Miu MIu

PLM Fashion Factory - Любов по италиански

Къде би могла по-добре да се случи една истинска италианска вечер...
 

All fashion преди 8 години

Къде би могла по-добре да се случи една истинска италианска вечер на територията на България, освен в автентичната атмосфера на римски останки в сърцето на съвременния град. Съвсем новият италиански бранд PLM Fashion Factory - Please Love Me, стъпи на българска земя с автентична средиземноморска храна и напитки, в приятната атмосфера на амфитеатъра в хотел Арена Ди Сердика на 17 юни.Сред черно-бялата атмосфера на орхидеи, рози и свещи станахме свидетели на първата колекция на бранда и почувствахме истинското италианско гостоприемство, което струеше от събитието. С кетъринг и персонал, пристигнал специално за събитието от Рим, километрите, делящи двете държави просто се стопиха.
Брандът сам по себе си е колаборация между двете държави. Български графични дизайнери и моделиери са взели активно участие в създаването на първите модели на марката, показани в свежата вечер. Материите са произведени в Италия и оживяват в тениски, официални ризи, бански костюми, сака, чанти и аксесоари. 
Създателят на марката - Карло Ди Принчипе, приветства с ентусиазъм моделите на Ивен Фешън и публиката от модни и лайфстайл редактори, блогъри и стилисти, и пожела на добър час на младежкия бранд, който, както сам каза, се гради с много любов. И носи съответното име, понеже италианците добре знаят, че да изискваш любов е трудно, но да я отдаваш е далеч по-различна философия.


Създателят на марката Карло Ди Принчипе

И така, любовта към живота открива своето ново проявление в линията PLS Fashion Factory, която вече е на сайта на бранда: www.plmtshirts.com и на официалната страница PLM Please Love Me в Facebook: www.facebook.com/plmpleaseloveme.

 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.