Следва

Излизането ми на сцената на Зала България. И когато цялата Зала стана на крака!

Кармични срещи - какво са те и защо ги има

По време на живота си срещаме много хора, но не всички оставят незаличима следа в съдбата ни. С някои от тях се сблъскваме за първи път, а с други вече сме се срещали в предишни превъплъщения...

Health преди 8 години

По време на живота си срещаме много хора, но не всички оставят незаличима следа в съдбата ни. С някои от тях се сблъскваме за първи път, а с други вече сме се срещали в предишни превъплъщения.

Често напълно здравомислещи хора, от пръв поглед просто губят разума си от любов. И това се случва и в юношеството, и в по-зряла възраст.

Какво става когато очите на двама се срещнат и между тях внезапно пламва искра? В повечето случаи обяснението е следното: срещат се бивши "половинки", тези, които в минали животи са били съпрузи, любовници или са имали платонични отношения. Когато очите на двамата се срещнатq се активира тази енергия от миналите животи, която е записана в техните енергийни полета. Налице е "припознаване". Връхлита ги вихър от емоции, помежду им има много общи неща, възниква съвпадение на вкусове, съзвучие на мисли и т. н...
И изглежда, че в тази среща, в която са почувствали силна симпатия и необяснимо влечение един към друг, има пръст Съдбата.



Да, разбира се, една такава среща не е случайна, но причините за нея могат да бъдат много и различни. Може би им предстои да завършат нещо, което не са завършили в предишен живот. Може би трябва да осъзнаят нещо, което не са осъзнали в предишни превъплъщения. Кармичната енергия може да привлече двама души, за което повечето от нас дори не подозират. И не е задължително в това въплъщение да им предстои щастлива любов или дори брак. Много често такива срещи се случват по кармични причини. Трябва да се знае, че споменът за миналите животи стои в подсъзнанието на всеки човек и започва да натоварва партньора с очаквания, проекции и т.н., във връзка с тези качества и обстоятелства, които са съществували тогава.

Но, сега партньорът е съвсем различна личност, в нещо прилича, но в много отношения е нова, т.е., в дадения момент се явява квинтесенция на своите предишни прераждания. Ние носим в себе си чертите на много хора, а не само на един конкретен човек. И тази друга личност (или, по-скоро, две нови личности, влизащи в отношения) съвсем различно мисли, чувства, действа, поради което съвсем не е задължително връзки от миналото да продължат и днес. Дори ако това е била любов до гроб. Когато се сблъскат с реалността, често такива отношения приключват. Мощното влечение се разсейва, намесва се бита, миналото и настоящето се сблъскват и влизат в конфликт.

Ако хората са достатъчно мъдри, ако чувството, възникнало в тях е много силно и светло, те могат да намерят общ език, да изградят отношения и е възможно някъде на по-дълбоко ниво да осъзнаят или почувстват причината, поради която са се събрали, да я отработят и да продължат отношенията, свободни от кармична зависимост.

По-често се случва обратното - хората се разделят. Кармата остава неотработена и преминава към следващата инкарнация.

В случаите, в които мъже в зряла възраст "губят главите си" от любов и напуснат семейството си заради млади любовници - причината е същата. Най-често това е също среща на бивши "половинки".

Дори в семейства, в които има любов между съпрузите, но постоянно възникват проблеми в отношенията, когато единият или и двамата не могат да разберат и да приемат най-близкия си човек, постоянно възниква темата за раздяла. Много е лесно, разбира се, просто да се измъкнеш от проблемните отношения, да си тръгнеш и да забравиш. Това е най-лесният изход и за съжаление някои съветват да постъпим именно по този начин: ако се чувстваш некомфортно в някакви отношения, просто ги прекъсни. Да, това е най-лесният начин и много хора го правят. Но, без разбирането защо отношенията им са некомфортни, без осъзнаването на това, което отработват с този човек, без неутрализирането на кармата и усвояването на урока, такава раздяла не премахва проблема. Кармата с този човек ще остане и ще се пренесе в следващата инкарнация, посланието, което той носи, няма да бъде разшифровано, а урокът ще остане ненаучен.

И в близко бъдеще ще бъде привлечен друг човек от минал живот със същото послание и същия урок, и всичко започва отначало. Много хора през целия си живот това и правят, бягат от своите уроци и стъпват на едно и също гребло. Но, задайте си въпроса, дали това е правилно? И дали не трябва да се подхожда по-съзнателно към разбирането на истинските причини за дадена връзка, дали не трябва най-накрая да се разсече гордиевият възел на кармата?

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.