Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 22 - 28 февруари

null

преди 8 години

 

 


Jeremy?, Raja & The Band и Final Stair

Кога: 26 май, 19:00 часа 
Къде: Маймунарника

Три обещаващи инди-банди - две от България и една от Германия, се събират за голям общ концерт на открито в началото на лятото. Jeremy?, Raja & The Band и немците Final Stair ще свирят заедно на 26 юни в Маймунарника.

Музикантите се обединяват, за да покажат, че новата вълна инди музика смята да се настани трайно в слушалките и да остане задълго на клубната сцена.

Тото - концерт 

Кога: 28 юни, 20:00 часа 
Къде: Арена Армеец 

На 28 юни 2015 г. публиката в зала "Арена Армеец" ще пее "Hold the Line", "Rosanna", "Africa" заедно с любимците си от култовата американска прогресив рок банда Тото! 15 години след първата си изява в НДК рокаджиите отново ще зарадват българските си почитатели.

Тото идват в състав Стив Лукатър (вокали, китара), Дейвид Пейч (вокали, клавири), Стив Поркаро (клавири), Дейвид Хънгейт (бас), Джо Уилямс (вокали), Кийт Карлок (барабани), Лени Кастро (перкусии), Джени Дъглас (вокали) и Мабвуто (вокали).

37 години след излизането на първия албум на Тото и след 10-годишно мълчание бандата обяви, че новият й албум "TOTO XIV" ще излезе в Европа на 20 март 2015 г. Очакваме да чуем парчета от него на концерта в София!

Вход: билети в мрежата на Eventim нао цени от 60 до 110 лева. 

 

 

More from View Sofia

More