Следва

Pretty in The City: Санди

Слънцезащита 2015 и най-доброто на пазара. Четвърта серия: Bioderma

До скоро първата ни асоциация със слънцезащита беше нещо, което...

Hair преди 8 години

До скоро първата ни асоциация със слънцезащита беше нещо, което омазнява кожата ни, ставаме лепкави и има лек флорален аромат. Плажните масла и кремове много си приличат. Особено тези с по-висок фактор за по-голяма защита. А когато ги ползваме в градска среда, да си представим, че е възможно да поставим и грим, е невъзможно. Или поне беше досега.
BIODERMA са се замислили за този проблем и са успели да намерят начин как да комбинират много висока UV защита с лека текстура.

Новата формула в продукта Photoderm MAX Aquafluide съчетава флуидна текстура със “сух завършек”, за да създаде едно ново усещане и грижа за кожата . Неомазняващата емулсия съдържа комплекс от 3 пудри с матиращо действие и изравняващи тена съставки. Те улавят излишния себум и контролират отразяването на светлината. Патентът Cellular Bioprotection® активира естествените защитни механизми на кожата, защитава клетъчното ДНК и предотвратява преждевремененното стареене на кожата.




Най-приятната част е моментът, в който сме нанесли текстурата върху кожата си и можем да въздъхнем с удоволствие от лекотата, която чувстваме. Благодарение на реофлуидната технология при контакт с кожата, продуктът се втечнява и гарантира равномерното разпределение на филтрите.

Нюансите на текстурата на Photoderm MAX Aquafluide са три основни - безцветен, светъл и златист. Следователно всеки може да намери своя цвят, а продуктът, освен че ни предпазва, се оказва и идеалната основа за грим.

Какво повече можем да се искаме от един слънцезащитен продукт за лице?!

More from View Sofia

More Hair