Следва

Do not disturb

Маркиза дьо Сад: колекцията Italian Gardens от Bvlgari

Величествена е новата колекция на базирания в Рим бранд. Съвършени бижута, вдъхновени от виртуалните разходки на дизайнерите на ювелирната къща из градините-лабиринти от епохата на италианския Ренесанс...

All fashion преди 8 години

Величествена е новата колекция на базирания в Рим бранд. Съвършени бижута, вдъхновени от виртуалните разходки на дизайнерите на ювелирната къща из градините-лабиринти от епохата на италианския Ренесанс, донесли, като гледаме резултата, съвсем реално скъпоценни постижения.

Именно така се нарича колекцията - Italian Gardens, и е толкова пищна, че без преувеличение можем да твърдим, че в някои от бижутата се съсредоточават скъпоценни камъни с общо над 100 карата, без преувеличение.

Но, толкова божествена вещ не заслужава алчно да й броим каратите, тя идва, за да се прехласнем, точно както стана, докато Сиена Милър блестеше с колието Magical Reflections от бяло злато и диаманти на Фестивала в Кан, или докато Карла Бруни, лице на марката, сияеше с "нескромен", 125-каратов сапфир на врата на парти на бранда във Флоренция, а ние мигахме, мигахме, мигахме...

Сиена Милър

Карла Бруни

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.