Следва

Моят най-магичен момент, който бих искала да замразя е първото ми стъпване на голяма сцена. Това беше един от първите концертите на Сити ТВ

Седмичен ХОРОСКОП - 29.06 - 05.07

Тази седмица можем спокойно да я наречем "празнична"...

Astro преди 8 години

Тази седмица можем спокойно да я наречем "празнична". Двете най-благоприятни за човека планети - Венера и Юпитер в продължение на няколко дни ще се обединят в знака Лъв, топлейки и възхищавайки с удвоената си сила.
Знака на Лъва - това е лукс и блясък, красота, свободно себеизразяване и творчество. Венера - покровител на изкуствата и отношенията, естетиката и искреността на чувствата. Юпитер - планетата на покровителите и меценатите, социалната хармония и разпространението на знания. Само по себе си, този съвпад е вече мощен източник на вдъхновение и развитие, но този път двете планети се намират и в силен благоприятен аспект с Уран, който е в състояние да открива нови, неочаквани възможности и революционни начини за постигане на целите.
В икономиката и финансите е време за успешни инвестиции. Начало на нови проекти в областта на развлечението, образованието и социалните програми, технологични иновации и излизане на пазара на оригинални потребителски стоки. Най-благоприятният момент за действие е втората половина на деня във вторник, когато Луната в Стрелец, многократно засилва положителния ефект на описания горе аспект.

В останалите дни до края на седмицата приятният фон в биосферата ще бъде подкрепен и от редица благоприятни комбинации на Слънцето, Венера и Меркурий. Сряда е добър ден за рекламни и благотворителни събития. Петък и събота са най-добри за сключване на договори и работа с обществени организации.

Всички важни дела е желателно да се свършат до неделя. В този ден ще се увеличи напрежението в биосферата, а контактите и взаимодействието между хората ще бъдат много затруднени от намаления физически тонус. Най-добрият начин да се отървем от умората ще бъде уединението.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Склонност към експерименти!

Очакват те много нови и интересни преживявания. И деловите и личните срещи, които те очакват през тази седмица, ще бъдат приятни и успешни за теб във всяко едно отношение. В любовта ще бъдеш склонен към всякакви експерименти, с което може да изненадаш и дори шокираш партньора си. По-добре не давай повод на любимия човек да те ревнува!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Емоции и срещи!

Разположението на планетите през първата половина на тази седмица показва, че настъпва добър период за открито изразяване на емоциите. Сега ще ти бъде по-лесно да споделяш своите преживявания, а в отношенията с другите и в поведението си ще станеш по-естествен. Втората половина на седмицата ще бъде благоприятен период за флиртуване, романтични срещи и нови запознанства.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Финансови корекции!

Не приемай твърде сериозно финансовите проблеми, с които може да се сблъскаш през тази седмица. По принцип, икономията няма да е излишна, но да пестиш от най-необходимото не се налага. В любовта може да възникнат проблеми поради факта, че ще мислиш повече за собственото си удобство и изгода, а не за любимия човек.

РАК 22.06 – 23.07

Шансът е на твоя страна!

Една много успешна седмица за теб, във всяко едно отношение. Обстоятелствата, както в работата, така и в любовта, постоянно ще се развиват в твоя полза. Ако през този период се заемеш с някакви оздравителни процедури, те също ще са ти от полза. В любовта е по-добре да не се стремиш към нещо ново, а към стабилни отношения с постоянния партньор.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Отстоявай себе си!

Ще бъдеш много възмутен ако някой от твоите конкуренти прояви наглост до такава степен, че се опита да си присвои "лъвския пай". Много е вероятно през този период да ти се наложи да се бориш за правата си. И ако истината е на твоя страна, победата ще бъде твоя. В любовта ще бъдеш твърде рационален, а това няма да доведе до нищо добро.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Наостри уши!

Ако слушаш внимателно всичко, което другите говорят, вероятно ще узнаеш много нови и интересни неща, така че “наостри уши”. През тази седмица е по-добре да не предприемаш дълго пътуване - по пътя може да срещнеш много проблеми. А в личен план колкото по-малко тайни имаш от любимия човек, толкова по-добре.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Промяна на гледната точка!

Научи се да възприемаш по нов начин жизнените ситуации. Като цяло седмицата трябва да ти донесе добро настроение, интелектуален подем и творчески заряд. През уикенда почивай извън града.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Не падай духом!

Желателно е през този период оптимизмът и увереността да не те напускат, тъй като професионалните ти успехи до голяма степен ще зависят от вътрешното ти състояние. Ако паднеш духом, тогава просто няма да имаш волята да се справиш с всичко, което си длъжен да направиш в името на бъдещия си успех. В любовта не се предвиждат важни събития.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Благоприятен период!

Благоприятен период за взимане на важни решения. Сега може да промениш нещо в живота си. Правейки това съзнателно и обмислено, в повечето случаи те чакат положителни промени. Втората половина на седмицата е по-подходяща за реализиране на планове, за смели действия и взимане на отговорни решения. Сега са възможни някои трансформации в твоя живот: ще започнеш да гледаш на света по-реалистично и да го приемаш такъв, какъвто е. През този период ще бъде в състояние да поемаш рискове, запазвайки обективна преценка за случващото се.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ограничения!

Възможни са неочаквани харчове или загуби, така че се постарай да намалиш разходите си, за да преживееш по-лесно трудните моменти. Опитай се да запазиш положителна нагласа и вярата в бъдещето, тогава ще успееш с минимални загуби да преживееш този период. Към края на седмицата ситуацията постепенно ще се стабилизира и ще бъдеш в състояние по някакъв начин да решиш проблема с липсата на средства.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Чувства и емоции!

Време за поява на нови чувства и ярки емоционални събития. Но бъди внимателен при избора на партньор или място за развлечение, тъй като са възможни разногласия, които може сериозно да развалят настроението ти. Разбира се да се избегнат всички възможни проблеми практически е невъзможно.

РИБИ 20.02 – 20.03

Успехът е в ръцете ти!

Ще се стремиш към финансов успех, основната ти цел ще бъде да укрепиш жизненото си благополучие. Главното е, винаги да помниш, че успехът е в ръцете ти и че никой освен теб не е в състояние да реши твоите проблеми! Личният живот ще те радва с наличието на пълна хармония и разбирателство с любимия човек.

 

 


 

More Astro