Следва

Ретро поглед

Б като Библия, Б като Блог - Дания

От миналата седмица лекичко променихме фокуса на любимата поредица, в която приятно се губим в разглеждане на модни, стилни, дизайнерски, артистични и всякакви други световни блогове от необятната вселена...

All fashion преди 8 години

От миналата седмица лекичко променихме фокуса на любимата поредица, в която приятно се губим в разглеждане на модни, стилни, дизайнерски, артистични и всякакви други световни блогове от необятната вселена на блогърското братство, и слагаме малко ред в опит да я направим още малко по-полезна, насочвайки се към разглеждането на различни теми, които живо ни вълнуват, обединени обаче всяка сряда, когато е денят на ББ /Блогът като Библия/, от точно фиксиран фокус. Миналата седмица на фокус беше Пътят, затова синтезирахме любимото напоследък от блоговете на пътешественици, а...

Днес посвещаваме деня на датските модни блогъри, защото, нали знаете, лекотата и семплият им, но елегантен маниер на обличане са заразни, а желанието да откраднем визиите - огромно. Всеки път!

Монохромен момент

Момичето, което обвинява модата за това, че парите никога не й стигат, се казва Мари Андерсен, а блогът й съществува от повече от 3 години. Стилът й е чаровен момичешки микс от принтове и монохромни вълнения, а удобството е винаги на почит. Днес ви я представяме, носейки се по вълната на 70-те, съчетавайки цели две от любимите ни street style тенденции - сандалите на татко и ресни.

blameitonfashion.luellemag

Отново кюлоти

За създателката на един от най-четените скандинавски модни блогове look de pernille знаем основното: тя е жива модна икона; смесва забележително най-противоречащите си една на друга дрехи, а наслояването на материи и денимът, са просто начин на живот. 

Харесваме лъхащото круизно настроение и играта на пропорции, благодарение на които южна Франция изглежда едва като на дъх разстояние. 

Ето и кое от къде е:
Тениска FWSS, Сандали Aquazurra, Очила RayBan, Шал като колан Hermes

А още кюлоти вдъхновения - тук!

lookdepernille

Summer vibe

Ако има човек, който да владее до съвършенство момчешко-момичешката естетика, то това е блогърката Trine Kjaer: oversized факторът е налице, райетата са фино изрисувани в цвят марсала, чантата е cross body, обувките - момчешки, а вълните в косите - безгрижни. 
Риза Ganni, Пола Ganni, Сандали Asos

trineswardrobe

Шарени петна

Laura Tønder е модел, студент по дизайн и блогър от Копенхаген, който особено добре съумява да излезе от понякога сивия скандинавски минимализъм, като добавя цвят в своите визии. Colour blocking изглежда е нейният специалитет, защото тук добре е подредила иначе класически елементи в синьо, неоново жълто и пастелно розово. Визията е съвсем достъпна, а ризата, разбира се, не е подпъхната така случайно.

Тук Лаура носи:
Риза – Modstrøm, Чанта – Adax, Дънки – H&M, Обувки – Adidas

couturekulten

Ах, тази Анин!

Датчанката Анин Бинг, освен истински красива, майка на две деца, певица, текстописец и дизайнер, е и основател на свой собствен едноименен бранд. Модните постове в блога й, разбира се, представят нея, облечена в свои неща. Ние нямаме нищо против, защото сме влюбени в изключително елегантния й, обран, някак скандинавски студен и все пак истински затоплящ ни отвътре стил. Ще се следи!

Жилетка, дънки, топ, пантофки, пръстени - всичко Anine Bing

aninesworld.theyouway

More All fashion