Следва

Първо висше образование по модно право

Street Style вдъхновения: Изящни рамене на показ

Градусите определено поставят на изпитание нашия ентусиазъм за лятна мода, но сега, по намаленията, е най-подходящото време да покажем експертност при избора на дрехи за „проветряване“ със стил.

All fashion преди 8 години

Градусите определено поставят на изпитание нашия ентусиазъм за лятна мода, но сега, по намаленията, е най-подходящото време да покажем експертност при избора на дрехи  за „проветряване“ със стил.  И се надяваме скоро най-после да имаме трайна възможност да ги разходим!

Тази година топ-зоната за разголване са раменете, както видяхме на подиумите на Balenciaga, Balmain, Tibi и доста други. Голите рамене, като част от феерични блузи, са и елемент на цялата седемдесетарска мания. Така че, ако може да се каже, че някога са си отивали, то топовете и роклите, които разголват раменете, се завръщат.

Това е шик начин да разголим тяло без къси поли и дълбоки деколтета. Освен това, за разлика от останалите части на женското тяло, за които има безброй стереотипи как „трябва“ да изглеждат, непривлекателни рамене някак си няма, стига да ги носим гордо изправени. Ето и примери:

More from View Sofia

More All fashion