Следва

Бийонсе и Джей Зи официално не са най-богатата двойка

Идва ли краят на Бранджелина?

Увеличават се слуховете, че Брад Пит и Анджелина Джоли имат проблеми в съвместния живот. Според списание InTouch, до края на годината двойката щяла да обяви края на брака си...

Други преди 8 години

Увеличават се слуховете, че Брад Пит и Анджелина Джоли имат проблеми в съвместния живот. Според списание InTouch, до края на годината двойката щяла да обяви края на брака си. Източниците им твърдят, че Брад казал на Анджи, че всичко свършва, причината - неприятният и постоянен контрол, оказван му от ослепителната госпожа Пит. 

Списанието твърди още, че раздялата щяла да се случи след края на снимките на съвместния им филм, „By The Sea“ - първата продукция, в която двамата играят заедно след „Мистър и мисис Смит“ (2005). Филмът е режисиран от Анджи и е изключително важен за нея. Отново според източника, именно заради това тя много държи Брад да остане до нея до края на снимките.

А на нас никак не ни се иска да вярваме.

Двойката, която има шест деца – три билогични и три осиновени, от Камбоджа, Виетнам и Етиопия, е заедно от 2005, но сключи брак през август миналата година във Франция.

Всъщност, това им е хубавото на слуховете, че може да са само слухове. Дано.

More Други