Следва

Палацо шик

Men's exhibit: Ветераните на Versace

Ако и вие като нас сте забелязали набиващата се на очи разлика между моделите на Versace и останалите преобладаващо андрогинни момчета от седмицата на модата в Милано...

All fashion преди 8 години

Ако и вие като нас сте забелязали набиващата се на очи разлика между моделите на Versace и останалите преобладаващо андрогинни момчета от седмицата на модата в Милано, да знаете, че има основателна причина за това. За своята мъжка колекция пролет-лято 2016 Донатела Версаче търси вдъхновение сред архивите на бранда и по-специално сред мъжките модели, дефилирали за къщата през 90-те години. Измежду редовните модели се откроиха цели трима отдавнашни любимци на бранда, някои от които са свързани с Versace още от времето на самия Джанни.Ето ги и ветераните:

Скот Барнхил

През 90-те Скот Барнхил е бил често срещано лице по дефилетата и рекламните кампании на къщи като Saint Laurent, Dolce & Gabbana и, разбира се, Versace. Барнхил се е снимал за множество кампании на бранда, включително и за Versace Jeans Couture през 2000 заедно с тогавашната си приятелка http://www.viewsofia.com/article/27977/Jizel-za-brazilskiia-Vogue--vsichki-snimki- Жизел Бюндхен. Благодарение на изразителното си ъгловато лице, Барнхил и сега се появява по страниците на италианския Vogue.

Иван де Пинеда

Аржентина ражда множество добри модели и в резултат на това, някои от най-търсените мъжки имена са именно от там. Иван де Пинеда е в този бранш още от тийнейджърските си години, а в родната страна е истинска легенда. Макар и вече да не се занимава с дефилета и кампании, Де Пинеда се е снимал за Chanel, Gucci и Versace през ерата на Джанни. А след 10-годишно отсъствие той отново е тук.

 Ларс Бърнмейстър

Бърнмейстър може и да е най-младият сред тримата ветерани, но всъщност е в бизнеса вече повече от 10 години. След дефилето си за Versace през 2005 той става изключително търсено лице сред мъжките модели, благодарение на безпогрешната си физика и класическа красота. За пролетно-лятното си ревю 2016, той е трансформиран в лошото момче с кожено яке и кърпа на главата - образ, напълно различен от този, който по принцип дизайнерите избират да показва.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.