Следва

Какво да четем: "Свещена билка. Тайният бележник на Фрида Кало" от Ф. Г. Хагенбек

БНТ HD пуска Хитов американски сериал

БНТ HD пуска Хитов американски сериал...

 

Events преди 8 години

От понеделник БНТ HD започва излъчването на хитовия сериал „Младият върколак” (”Teen Wolf”). Поредицата, създадена за американския музикален гигант MTV, съчетава елементи на фантастика, драма, романтика, трилър и е един от най-успешните телевизионни продукти сред тийнейджърската публика. Сериалът, създаден от Джеф Дейвис, разказва историята на тийнейджъра Скот, който е ухапан от вълк, и се превръща във върколак. Той получава нови способности, но и изпада в куп опасни ситуации. В тайната му са посветени само трима души – най-добрият му приятел Стайлс, приятелката му Алисън и събратът по съдба Дерек, които му помагат да приеме новата реалност.

Началото на сериала е поставено през 2011 г., като до момента са излъчени 4 сезона, а в момента върви петия. През това време „Младият върколак” печели множество награди, сред които три поредни приза за най-добър младежки сериал. Поредицата е хит в САЩ, Великобритания, Германия, Белгия, Австралия.

Гледайте „Младият върколак” от понеделник до четвъртък в 22:00 ч. само по БНТ HD!

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 ден

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?