Следва

10 причини да станеш SAVIO фен!

"Време за хидратация" с AHAVA

Да не забравяме функциите...

Hair преди 8 години

Много често забравяме каква е функцията на човешката кожа. Всички онези малки факти за нея, които я правят толкова уникална, освен, разбира се, това, че красивата кожа привлича мигновено вниманието на околните. През кожата си дишаме, изхвърляме токсини, но и приемаме. През топлите и сухи летни месеци, тя бива излагана на слънце, високи температури, морски бриз и климатици. Всички това я лишава от част от влажността й. Вследствие на това тя гъби еластичност, гладкост и, уви, просто се състарява.


Необходимостта от добра хидратация и ежедневна грижа е абсолютно задължителна за всяка уважаваща себе си жена. За да може да наваксаме за кожата си онова, което губим. Само един дневен крем не е достатъчен, за да положим тази грижа. AHAVA, експертът в грижата за млада кожа, са се погрижили да ни улеснят в избора на най-необходимите продукти, които да запазят кожата ни кадифено мека и добре хидратирана през топлия сезон с вълшебна серия, наречена “Време за хидратация”, която включва в себе си следните продукти, без които не мърдаме от вкъщи където и да сме през деня:

Дневен овлажняващ крем. Предлага се в три варианта. С индивидуален подход към нуждите на комбинираната и склонна към омазняване кожа, нормалната към суха и много суха кожа. Специалната ултралека овлажняваща формула с алое вера и без мазнини доставя на клетките жизнено необходимата влажност, като запазва естествената свежест и еластичност. Кожата се чувства ребалансирана и без характерната лъскавина. Препоръчително е дневният крем за нормална към суха и много суха кожа да се използва само сутрин, а вечер да се нанася:

Нощната терапия. Кадифената консистенция възстановява базовите енергийни запаси на клетките, изразходени през деня. Натуралните масла от жожоба, сладък бадем и авокадо подпомагат задържането на влагата, омекотяват сухите участъци и запазват еластичността на кожата.

Овлажняващият лосион SPF15. Доставя дълготрайна хидратация и защита, гарантирана от иновативния Osmoter™. Лекият и бързо абсорбиращ се лосион е допълнен с патентования Urban Complex™ на AHAVA – чудотворен микс от минерали и екстракти от редки и екзотични растения и билки, които съвместно със слънцезащитните филтри са като щит срещу преждевременно стареене. Допълнително растителните екстракти засилват грижата с антиоксидантното си действие и подпомагат преодоляването на агресията на външната среда.

Дълбоко обновяващият серум.  Без мазнини, той подпомага естествените процеси на овлажняване и пречистване. Обогатен с екстракти от боровинка и цитруси, богати на витамин С, продуктът увеличава клетъчните нива на влажност, изглажда структурата на кожата и я прави фина, а тенът - изравнен и сияещ. Нанесете малко количество върху почистената кожа на лицето и шията сутрин преди основния крем. При комбинирана кожа серумът е подходящ и като нощна грижа.

Нежният околоочен крем.  С олекотена формула и със специална селекция от растителни и плодови екстракти, масло от oблепиха, витамини и минерали., кремът осигурява хидратираща грижа, максимално предотврaтява и неутрализира щетите от изсушаването на нежната зона около очите. Подпомага омекотяването и заглаждането на фините линии, заличава следите от умора и гарантира свеж и сияен вид.

Хидратираща крем-маска.  С лека кремообразна консистенция, обогатена с високоефективен комплекс от кал, микроелементи и минерали от Мъртво море, алое вера, масло от ший, и витамин Е, тази маска осигурява активна и мощна хидратация на кожата в рамките на само 3 минути. Максимално възстановява естественото ниво на влажност и уплътнява структурата на кожата, като спомага за равномерния тен.

Следете фейсбук страницата на AHAVA https://www.facebook.com/ahavabulgaria?fref=ts и се включете в летните игри с шанс да се поглезите с натурални продукти от овлажняващата серия „Time to hydrate“.

Още за компанията в View Sofia - тук

 

More Hair