Следва

The other bride

Всички носят: Малките Peekaboo на Fendi

Мини, мини, мини…този сезон манията по малките чанти е голяма и всички луксозни модни къщи предлагат своя вариант...

All fashion преди 8 години

Мини, мини, мини…този сезон манията по малките чанти е голяма и всички луксозни модни къщи предлагат своя вариант: Prada с Mini Satcel, Dior с Lady Dior Mini, Hermes с Mini Kelly, и още, и още.

Всички носят всички тях. Тази седмица си избираме да представим умалените варианти на Fendi Peekaboo, защото Fendi Micro Peekaboo бе избранa от Vogue за It чантата на 2015. И нищо чудно: всички я искат – стрийт стайл звезди, просто звезди, модни редактори, блогъри. Получи и заслуженото си внимание по време на Седмиците на модата, особено от трендсетъри като Киара Ферани и Анна дело Русо.

Моделът на Fendi всъщност никак не е нов и е обичан открай време, но този умален размер помогна на марката отново да заеме първа позиция в сърцата на модните икони, които, държейки винаги да бъдат в крак с тенденциите, впрягат и всичко живо наоколо да прави същото. 

По-голяма кака на Micro Peekaboo, Mini Peekaboo, също получава достойно внимание, с верни привърженици в лицето на престижни модни имена като Оливия Палермо и Джована Баталия.

Киара Ферани 

Анна Дело Русо

Хелена Бордън


Наоми Кембъл


Каролин де Мегре


Оливия Палермо


Джована Баталия


Ема Робъртс

 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.