Следва

Сестринска хубост, или кои са моделите с кръвна връзка помежду си

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Adidas пусна своите маратонки Yeezy 350 с ексклузивен дизайн на Кание Уест в събота. Тяхната цена в магазините е $ 200, което е приемлива цена за обувки от този клас...

All fashion преди 8 години

Колко солено е прекалено солено?

Adidas пусна своите маратонки Yeezy 350 с ексклузивен дизайн на Кание Уест в събота. Тяхната цена в магазините е $ 200, което е приемливо за обувки от този клас, но, разбира се, моделът беше разпродаден буквално в рамките на минути, оставяйки огромен брой фенове на въпросните маратонки или по-скоро на създателя им - разочаровани. Оказва се обаче, че все пак има начин да се сдобием с мечтания модел, стига разбира се, да сме готови да платим солено. Благодарение на ebay все още има начин да се докоснем до желаните маратонки. Единствената уловка? Ще трябва да платим около пет пъти по-висока цена, защото най-евтиният чифт в момента върви за около $ 700, а някои потребители дори са сложили начална цена на наддаването за въпросните обувки $ 1500 ?! ?! ?! 

Замисляме се дали това изобщо си заслужава и каква е реалната цена на продуктите в днешно време и дали плащаме за качество и дизайн, който наистина ни харесва или просто за името, изписано на етикета. В този ред на мисли, за $ 1,500 бихме могли да си купим билет за най-близката дестинация, където Кание има концерт и да му се порадваме на живо /все пак той вчера сам се провъзгласи за най-великия жив рапър/, ако сме му истински фенове, вместо да инвестираме такава сума в маратонки.



Не Линдзи, не

Актрисата, която вече е лондончанка, няма как да пропусне парти. Особено когато то е съвместен проект на Moschino и I-D по случай 35-годишнината на списанието, чиято юбилейна корица краси Джеръми Скот. От много партита изглежда идеите на Линдзи са се изчерпали, защото е oблечена в нещо, което прилича на нощницата, с която спи. Връхната дреха Moschino с различни жълти мотиви и ресни също никак не помага на визията. Единственото по-абсурдно от тези две дрехи поотделно, е комбинацията между тях. За финал, тя е допълнена с много актуални, но неподходящи за този тоалет гладиаторски сандали, които го правят още по-натрапчив.


Daily Mail Seriously Popular

Британското издание Daily Mail вдига яхтено парти в Кан по време на най-големия международен фестивал за реклама през годината – Cannes Lions 2015. Разбира се, от медията са се погрижили да осигурят присъствието на достатъчно звезди на партито под надслов „seriously popular“, за да се вдигне шум около него.

Част от шума е модна критика по адрес на неуспешните стилови решения, а такива винаги има. Начело е домакина Криси Тайген, която сама по себе си изглежда страхотно и аутфитът й има потенциал, ако този оранжев панталон просто не беше твърде оранжев, пижамест и сякаш с по-ниска талия от подходящата. Подобен е проблемът и при модела Дейзи Лоу, която също е безспорна хубавица, а на гащеризоните по-голям фен от нас няма. Само че този, в който тя се е спретнала, уголемява тялото й, гърдите й не се подават по правилния начин, а и цялостната визия е някак ежедневна. Включваме и още няколко кадъра на неуспешни визии от партито, които, освен обичайните заподозрени, включват и Рейчъл Флинтоф, съпругата на британската крикет звезда Андрю Флинтоф. Нямаме нищо против двойката, много са симпатични, но роклята на Рейчъл ни напомня на онези летни шарении, които често се носят по „любимите“ туристически улици на нашето Черноморие.



Криси Тайген



Дейзи Лоу



Андрю и Рейчъл Флинтоф





Кланът Кардашиан

Нова Лудост

Винаги е имало нещо странно и ужасяващо в тенденциите, които жените сами измислят за телата си. Било то луфтът между бедрата, дупето на Ким Кардашиян, ужасяващите устни на по-малката й сестра Кайли или всякакъв друг вид неестетични пропорции. А сега вече има и нова лудост за добавяне към списъка - ключицата, която да използваме вместо рафт за дребни. Да, точно такава е новата тенденция, която води началото си от популярната китайска социална медия Weibo, където безброй момичета се съревновават коя може да побере повече монети в ключицата си и съответно тази с най-многото монети е най-красивата.

И понеже не съществуват странни упражнения, които да подпомогнат усъвършенстването на тази "визия", единственото работещо за целта средство е гладът. Ужасени сме от комплексите на младите момичета и се надяваме, че и това ще мине като "всяко чудо за три дни".

Черен лебед

Престараването е една от най-големите грешки. А най-пресният пример за това е пред очите ни в лицето на Кели Роуланд. По време на музикалните BET награди, които отдават почит на афро-американски изпълнители и техните постижения, 34-годишната изпълнителка се престара в ролята си на лебед. Казваме "лебед", защото това е единственото донякъде логично обяснение на аутфита й, дело на немската модна къща Lever Couture.

Нелеп е изборът както за възрастта й, така и за възстановяващата се от бременност фигура, а за влачещите се по земята ръкави с пера, така и не успяхме да намерим обяснение.

More All fashion