Следва

Чудим се дали ни харесва: новият тренд в мъжките фризури - Merman Hair

София Копола - новото звездно попълнение за Marc Jacobs

Световноизвестаната режисьорка София Копола е новото звездно лице, което се присъединява към изпълнената със знаменитости есенно-зимна кампания на Marc Jacobs...

All fashion преди 8 години

Световноизвестаната режисьорка София Копола е новото звездно лице, което се присъединява към изпълнената със знаменитости есенно-зимна кампания на Marc Jacobs. Пред обектива на фотографа Дейвид Симс на наситено червен фон застанаха Шер, Уилоу Смит и Уинона Райдър, а сега и талантливата Копола.

Самият Джейкъбс сподели снимката на Копола преди няколко часа в Instagram (заедно с другите изображения от кампания), обяснявайки:

"Тази снимка, която пускам сега, е една от любимите ми от този “албум”, заснет от Дейвид Симс за нашата колекция Есен/Зима. Срещнах София Копола точно след като показах моята "гръндж" колекция за Perry Ellis през 1992 година. София беше един от малкото, които разпознаха какво правя и видяха нещо специално в тази колекция. Тя искаше да се запознае с мен и това беше любов от пръв поглед. Не само, че бях привлечен от външния й вид и чувството й за стил, бях привлечен от поведението й, живота й, нейните амбиции и творчество... Тя въплъщава всичко, към което съм привлечен - талант, стил, творчество, уникална "визия и глас". И тогава, и сега, тя има интерес към модата, не като произведение на изкуството, а по-скоро част от "изкуството да живееш". Като добри книги, хубава музика, красиви интериори и изкуство. Тя прави филми, които са творчески и уникални, филми със стил, които не са типичните холивудски “блокбъстъри”. През годините се появи в наши рекламни кампании. Първата беше за Есен/Зима 2000 година. Следващата - за първия ни аромат през 2001 година, заснета от Юрген Телер. По-късно бе предмет за портрет на художника Елизабет Пейтън. София и аз си сътрудничихме за колекции чанти, както за нашата компания, така и за Louis Vuitton (докато бях там) и по-късно беше лице на последната ми кампания за Vuitton, снимана от Стивън Мейзъл. Тя също режисира новата ни реклама за нашия аромат Daisy (вдъхновена от любовта ми към нейния филм “Обречени да умрат”). Пиша всичко това за да кажа, че от този момент от живота ми до днес съм дълбоко вдъхновен. От срещата ми със София, от работата ми със Стивън, от дългогодишното ми сътрудничество с Юрген Телер, от работата на Дейвид Симс и покойната Корин Дей. Докато пиша това и гледам всички красиви портрети на Дейвид, те ме докосват дълбоко и виждам големия ефект, който те са имали върху живота и работата ми. Специални благодарностти на Кейти, Дейвид, Гуидо, Стефан и моя екип."

Не ни остава да кажем нищо друго, освен че и ние силно се възхищаваме от талантливата София Копола и се радваме за силното артистично влияние, което тя заедно с останалите таланти имат върху дизайнера. Радваме се да видим нейният лик заедно с цялото звездно братство, събрано в артистичните снимки за новата кампания на Marc Jacobs.



More All fashion