Следва

Помня премиерата на "Дон Карлос" в Софийска опера на 20-ти януари 1996 година. За първи път бях Филип II

Love to quote: 9 зареждащи цитата за по-богата седмица

Тази нощ посрещаме Джулай морнинг и в главите ни се завъртат едни такива мисли за залеза, приятелите, любовта, музиката, пътя, плажа, изгрева...

Celebrities преди 8 години

Тази нощ посрещаме Джулай морнинг и в главите ни се завъртат едни такива мисли за залеза, приятелите, любовта, музиката, пътя, плажа, изгрева. И, за да запазим това приятно отнесено хипарско настроение, си избираме девет цитата, които ще ни го поддържат, днес и седмица нататък, до следващата доза Love to Quote.  Пък дори София да е мястото, където ще сме били on a July morning, looking for love...

Всичко е любов (1979)
"Аз не знам какво е щастие. Знам така - ако човек иска нещо да се повтори, значи му е било хубаво."

Ърнест Хемингуей
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Роалд Дал
"Няма непознати, само приятели, с които още не си се запознал".

Халил Джубран
"Не забравяй, че земята обича да усеща босите ти крака и ветровете копнеят да играят с косата ти."

Оскар Уайлд
"Това е една от най-големите тайни на живота: умението да лекуваш душата си с преживявания и да оставиш душата ти да лекува от преживявания."

Харун Яхя
"Винаги се чудя защо птиците остават на едно и също място, когато могат да отлетят накъдето си поискат. После задавам същия въпрос и на себе си.”

Рей Бредбъри
"… човек не иска вечно да съзерцава залеза. Кой желае един залез да трае дълго? Кой иска все да е топло? Кой иска въздухът непрекъснато да благоухае? След време човек престава да го забелязва. По-приятно е залезът да трае една, до две минути. След това искаш да стане нещо друго. Разбираш ли, такъв е човекът.” 

Ханс Кристиан Андерсен
"Само живеенето не стига, човек трябва да има слънце, свобода и малко цветя."

Джон Ленън
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва - не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Всички снимки са от юлската сесия за Vogue Австралия

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.