Следва

Б като Библия, Б като Блог - Изкуството

Ема Хил, екс-дизайнерът на Mulberry, пуска собствена марка

Дизайнерът представи марката си Hill & Friends, която ще произвежда аксесоари. Първата колекция се задава още на Седмицата на модата в Лондон...

All fashion преди 8 години

Дизайнерът представи марката си Hill & Friends, която ще произвежда аксесоари. Първата колекция се задава още на Седмицата на модата в Лондон.

Доволно логично е, че жената, твърде добра в направата на it bags, стоя твърде кратко време без работа: Ема Хил, която създаде за Mulberry легендарните модели Alexa и Del Ray, обяви пуска на собствен аксесоарен бранд - Hill & Friends. Ударението, най-вероятно, ще е върху чантите, и е твърде вероятно да се твърди, че ще донесе успех на младата компания.

Иначе, Ема излезе от Mulberry преди почти две години, където бе шеф на бранда след работата си в департаментите за аксесоари на Gap, Marc Jacobs и Chloé. Категорично вярно е, че познава работата си перфектно, а освен това в новото начинание с Hill & Friends еще й помага бившият бранд-директор на Мulberry Джорджия Фендли — тя ще се нагърби с организационната част.

Първата колекция на Hill & Friends ще видим през септември 2015-а по време на Седмицата на модата в Лондон. Още на следващия презентацията ден ще има опция за предварителна поръчка на официалния сайт на марката и на Net-a-Porter.

More All fashion