Обувките на... Диана Любенова

Тя е красива жена. Има онзи секси, нисък глас, който всички тренираме да докараме в пубертета, но рядко ни се...

Тя е красива жена. Има онзи секси, нисък глас, който всички тренираме да докараме в пубертета, но рядко ни се отдава да го превърнем в запазена марка. Има добър стил, прекрасно поддържана фигура, кожа и коса, силен и запомнящ се мъж до себе си и много силна енергия. Да играе г-жа Константинова в сериала на Нова телевизия „Забранена любов” й отива много. Властна, умна и силна, заета много и с успех в модния бизнес, екранният й образ е близък до действителния. За ролите, за мъжа, за обувките, за козметиката и някои други дамски страсти и размисли, поговорихме надълго с актрисата Диана Любенова.

V. S. Как си, как е настроението? Изглеждаш блестящо.
Д. Л.
Благодаря ти, че го казваш, но всъщност съм малко уморена, а и с едни 4 кила отгоре.

Коментари: 3

A
anniethediva (2010/01/24 / 12:11)
леко семпла,но готина!!и да спре да ревнува мъжете си - прекалено е страхотна,стилна и адски секси за подобни глупости..абе,много са ни смотани мъжете бреее.....хихихихихи....МЪЖЕ,правете постоянно комплименти на жените си,показвайте им че ги обичате....боже,колко било трудно..горкинките....-))))))))))
A
antonia (2009/05/21 / 14:05)
стига вече с тия цветя на ревера!отдавна не е модерно!
D
dianaliubenovafen (2009/04/06 / 19:06)
Диана е страхотна актриса! Адмирации за нея и за таланта и. Пожелавам й успех в кариерата и личния и живот! Пълен напред!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.