Следва

Пълнено авокадо с морски дарове

Месечен ХОРОСКОП - Юли 2015

Средата на лятото за мнозина ще окаже период на открития и прозрения...

Astro преди 8 години

Средата на лятото за мнозина ще окаже период на открития и прозрения. Вероятно точно сега ще бъде намерен отговорът на въпроси, които от дълго време чакат решение. По-точно, той сам ще ни намери ... прониквайки в сънищата! От 1 до 7 юли, Вселената ще започне щедро да изпраща знаци. Обаче, не всеки от нас, поддал се на скептично настроение, ще може да ги разпознае. Нека позволим в живота ни да се случват чудеса, като за начало просто повярваме в тях!

От 14-ти юли Сатурн, една от най-мощните планети, ще усили своето влияние. Ще настъпи време на забавяния и отлагания, когато външните обстоятелства могат да ни създадат много работа, която навярно не веднъж ще се наложи да преработваме. Не трябва да забравяме, че това е време за равносметка и завършване на отдавнашни процеси.

На 23-ти юли Слънцето навлиза в знака Лъв.
На 2-ри юли - пълнолуние.
На 16-ти юли - новолуние.
На 31-ви юли - пълнолуние.

ОВЕН 21.03 – 20.04

През този месец типичните Овни ги чака висока активност в работата. Сега ще можеш да се трудиш доста ефективно и енергично. Отношенията с колегите ще се развиват по-динамично и открито, но са възможни и конфликти. По време на втората и третата декада на месеца, работата ще ти носи удоволствие, има вероятност и от появата на служебен роман. Въпреки това, за романтика е по-подходяща първата декада на юли. През този период може да очакваш нови запознанства, срещи и подобряване на отношенията в съществуващите вече връзки. По това време ще се увеличи и творческата ти енергия, ще се появят и нови възможности за хармонично взаимодействие с околните.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Разположението на планетите през юли говори за повишаване на активността при типичните Телци, дори за напористост в отношенията с противоположния пол. През този горещ летен месец ще забележиш, че градусите се покачват и в твоя личен живот. Сега ще можеш смело да завързваш нови запознанства и романтичните срещи ще станат по-чести. Ако вече имаш връзка, тя ще стане по-динамична и интересна. Ще се появи необходимост от любовни отношения и стремежът ти към романтични приключения ще нарасне значително. За решаване на домашни и семейни въпроси е подходяща първата декада на този месец. А втората и третата декада на юли са по-подходящи за обсъждане и решаване на съществуващите проблеми.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Юли ще донесе на типичните Близнаци повишена активност в семейните дела. Сега ще отстояваш по-активно своята позиция в семейството, което обаче може да доведе до конфликти с близките. От друга страна, отношенията ще станат по-динамични и открити. Подобна положителна тенденция ще се запази през целия месец. Юли също е благоприятен за извършване на ремонтни работи у дома. Периодът е благоприятен и за кратки пътувания. Ако те интересуват развлекателни и романтични екскурзии, най-доброто време за тях ще бъде първата декада на юли. Ако искаш да разшириш кръгозора си, пътувай през втората и третата декада на месеца.

РАК 22.06 – 23.07

През юли ще ти бъде трудно да стоиш на едно място. Ще се нуждаеш от промяна и затова може по-често да пътуваш. Броят на срещите и новите запознанства също ще се увеличи, самият процес на комуникация ще стане по-активен и интензивен. Ще ти бъде по-лесно да създаваш контакти. Не е изключена и известна агресивност в общуването, поради което са възможни дребни спречквания, които трябва да се стремиш да разрешаваш веднага след като те възникнат. В противен случай леките скарвания могат да доведат до по-сериозни конфликти. Началото на юли е добро за покупки, както и за всякакви финансови операции. Втората и третата декада на месеца са подходящи за търсене на нови източници на доходи и за обсъждане на финансови планове.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Разположението на планетите през юли ще донесе на Лъвовете активност във финансовите дела. През този месец ще можеш да печелиш повече и да откликваш по-бързо на изгодните предложения. Този период може да се окаже за теб с повече разноски - ще нараснат разходите ти за разни покупки. Първите десет дни на месец юли са благоприятни за грижи за външния вид. Сега също ще бъдеш в състояние да очароваш и да привличаш към себе си допълнително внимание, включително и от страна на противоположния пол. По време на втората и трета декада на месец юли ще имаш възможност да проявиш своята ерудиция - ще станеш по-любознателен и ще ти бъде по-лесно да осъществяваш контакти с други хора.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През юли типичните Деви ще бъдат активни в почти всички сфери на живота. Ще станеш по-решителен в работата си, ще можеш да взимаш смели решения. Необходимо е само да се предпазиш от прекомерна агресивност към другите. Сега също е важно да избягваш прибързаността в действията си - тя може да доведе до неприятности или нараняване. Излишната енергия може да бъде използвана за занимания със спорт или за извършване на физическа работа. През първата декада на месец юли е добре да прекарваш повече време насаме със себе си - това ще ти помогне бързо да възстановиш силите си. В подобни моменти може да те посетят и интересни идеи.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През този месец типичните Везни ги очакват много събития, които по някакъв начин ще се отразят на вътрешния им свят. Сега всичко, което се случва отвън ще намери отражение в твоите вътрешни преживявания. Използвай месец юли за собственото си духовно развитие. В противен случай той може да ти донесе някои неясни ситуации или неосъзнати преживявания. През първото десетдневие на месеца ще бъдеш в състояние да комуникираш с приятни за теб хора, а отношенията ти с приятелите ще се развиват отлично. Втората и третата декада на юли ще изискват нови планове и идеи, които може да обсъдиш със своите близки. Само не забравяй, че през юли е добре да прекараш малко повече време насаме със себе си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Разположението на планетите през юли ще донесе на типичните Скорпиони активност в колективните дейности. Може да се присъединиш към някоя организация или група от съмишленици, заедно с които ще бъдеш в състояние да реализираш своя потенциал. Всяка колективна дейност сега ще преминава доста успешно, при това ще можеш да се запознаеш с нови хора и да намериш нови приятели. При постигането на целите, през първата декада на юли, не забравяй да използваш чара си. Комбинацията от настойчивост и чар сега ще ти помогне да постигаш успех. Второто и третото десетдневие на месеца ще бъдат благоприятни за обмисляне на намеренията и за набелязване на възможните начини за постигането им в бъдеще.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През този месец в теб ще се появи силно желание за реализиране на всяко намерение. Сега жизнената ти позиция ще става все по-активна, ще започнеш да смяташ, че е необходимо всичко да постигаш със собствените си усилия и ще се водиш от този принцип. Ще имаш и достатъчно енергия, за да направиш много. Не си заслужава да влизаш в противоречие с влиятелни хора - това може само да създаде допълнително забавяне по пътя към успеха. Този месец е благоприятен за пътувания и екскурзии. Първата декада на месеца е прекрасен период за почивка в чужбина. От едно такова пътуване ще получиш много приятни преживявания. Не са изключени и нови запознанства. Второто и третото десетдневие на юли са благоприятни за обучение.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През този месец на типичните Козирози може да се случат неочаквани, но щастливи събития. Сега дори и малките неприятности, които могат да възникнат в живота им, в крайна сметка ще доведат до някакви големи положителни събития. По това време в теб, може да се появи желание за преместване или смяна местожителството, но по-добре не извършвай такива промени спонтанно. Ако си планирал такова събитие отдавна, то сега е най-доброто време за неговото изпълнение. През този месец също може да те радват пътуванията и общуването с чужденци. Налице е нарастваща жажда за нови знания, които ще получиш в хода на собствени изследвания и експерименти. Но и активното учене в някаква образователна институция, също ще бъде успешно и ефективно.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02

Разположението на планетите през юли ще увеличи склонността ти към риск и приключения. Постарай се обаче да избегнеш проявите на излишна смелост и безразсъдни действия. По-активна и динамична ще стане сферата на интимните отношения. Юли е месецът, когато могат да се разгорят сериозни страсти и да се случат любовни приключения с твое участие. Първата декада на месеца ще бъде отличен период за развитието на личните взаимоотношения. Сега в тях ще царува топлина и хармония. През втората и третата декада на месеца ще бъде възможно да се намери общ език не само с партньора в личните отношения, но също така и в бизнес отношенията. През този период общуването ще се развива много конструктивно.

РИБИ 20.02 – 20.03

Юли ще донесе на типичните Риби активност в личните отношения. Сега в тази област ще станеш не само по-настоятелен и решителен, но и доста романтичен. Това ще ти позволи да получиш удоволствие от отношенията, да направиш личния си живот по-динамичен и наситен с приятни впечатления. Месецът може да донесе нови приятели, срещи, подобряване на отношенията с постоянния партньор. Възможно е да възникне желание да се сдобиеш с деца или да се заемеш с творчество. По време на първото десетдневие на юли работата ще ти носи удоволствие и ще се отнасяш по-добре към нея. Втората и третата декада са по-подходящи за интелектуален труд. Този период ще ти позволи да правиш планове за близкото бъдеще.

 

 

 

 

More Astro