Следва

Ива Софиянска показа коремче

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат съвсем официално

За огромно наше съжаление, слуховете се оказаха верни и здравият брак, какъвто изглеждаше този на Бен Афлек и 

People of art преди 8 години

За огромно наше съжаление, слуховете се оказаха верни и здравият брак, какъвто изглеждаше този на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, се разцепи. По стара Холивудска традиция двамата съобщиха новината със специално изявление до медиите, с което молят всички да уважат личния живот на децата им през този труден период.

"След внимателно обмисляне взехме трудното решение да се разведем. Продължаваме напред с любов и приятелски чувства, и се посвещаваме на съвместното родителство. Молим да уважавате личния живот на децата ни през този труден период. Това е последният коментар за личния ни живот", допълват накрая бившите съпрузи.

Двамата отпразнуваха 10 години брак на 29 юни, но явно нито годините любов зад гърба им, нито семейната терапия, на която са се подлагали последните 2 години са имали значение при взимането на решението им за раздяла. 



Бен и Джен имат три деца. Запознават се на снимачната площадка на "Пърл Харбър", а се влюбват две години по-късно, докато работят по "Дявол на доброто". 
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра