Следва

Имам много разкошни моменти, такива, които отиват в графа „незабравими“ или „значителни“

Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Ирина Шейк

29-годишната красавица Ирина Шейк е едно от най-добре познатите лица в света на блясъка. Ние я знаем като супермодел, бивша приятелка на футболиста Кристиано Роналдо...

Health преди 8 години

29-годишната красавица Ирина Шейк е едно от най-горещите създания в света на блясъка.  Характерното й лице и добре изваяно тяло са едни от основните причини за огромния й успех, който я отвежда на кориците на множество списания и я титулува с короната "най-секси жена" многократно.

Самата тя споделя, че дължи екзотичната си визия на баща си, но признава, че само добрите гени не са достатъчни за перфектния й външен вид. Ирина има силна личност и поддържа здравословно отношение към диетата и тренировките си. Сексапилната рускиня не вярва в гладуването, но вярва в упоритата работа в залата. Ние пък смятаме, че имаме какво да научим от нея, затова четем внимателно следващите редове.

Тренировките



Няма съмнение, супермоделът Ирина Шейк има зашеметяваща фигура, която е не просто кльощава, а повече от добре оформена. Моделът признава, че добрите гени играят голяма роля затова, но също така, че трябва да работи усилено, за да останете във тази си форма.

"Имам добри гени, но, разбира се, това не означава, че пропускам тренировки. Сега съм на 29 и изглеждам добре, но искам да продължа да изглеждам така и когато стана на 35. Голям проблем ми е, че обичам да ям, просто обичам храна. Обичам хамбургери, обичам пилешки хапки. Но ако реша да си хапвам всички тези вкусотии, задължително трябва да ги балансирам с усилена тренировка. Човек винаги трябва да си намира мотивация. Не може да се събудиш, да се погледнеш в огледало и да си кажеш: “Изглеждам страхотно, така че може просто да си почина”, винаги трябва да искаш повече от себе си."

Ирина споделя, че нейната фитнес тайна за добра фигура е комбинация от кардио, бокс и работа с личен треньор.

"Аз съм от момичетата, които искат да са по-добри всеки път, и затова толкова упорито се опитвам да спазвам тренировките си. Ходя на бокс, правя пилатес и работя с моя личен треньор отделно от това. Понякога се събуждам и съм ядосана, тогава просто отивам на бокс, защото той наистина ми помага да изкарам всичкия насъбран гняв.

Разбира се, понякога тренирам навън, но само за час. Когато съм в настроение отивам за час във фитнеса и след това тичам. Освен всичко, според мен кардио упражненията са страхотни. Те те карат да се потиш, а това е хубаво, защото всичко излиза навън."

Хранителен режим

Ирина определено има здравословно отношение към теглото си и затова се опитва да набавя на тялото си питателна храна, без да се лишава и от дребни прегрешения.

“Пия много вода, но не правя диети. Хората мислят, че моделите не ядат, но скоро си променят мнението, когато ме видят в ресторант. Ям сладолед и сладкиши, но това е въпрос на баланс, ако ям нещо подобно се чувствам много по-добре, ако след това прекарам няколко часа във фитнеса. Наистина не вярвам в диети, но се опитвам да се храня здравословно, ям риба и пилешко и много салати. Не мога да се лиша съвсем и от любимите си неща, затова два пъти седмично си позволявам да ги хапвам. Обаче е важно да знаете, че ако искате да ядете хамбургери или шоколад, или бонбони, ще трябва да го правите на закуска или обяд, никога вечер.

Освен пиле и риба два пъти седмично ям червено месо и хамбургери, но винаги се старая да балансирам между тренировките и храната.”

Супермоделът пие вода и зелен чай през целия ден, но се опитва да избягва кофеина, освен ако не се налага.

"Трябва да се пие много вода и зелен чай, защото действат благоприятно на тялото и кожата. Трябва да се ядат много зеленчуци и да се пият пресни зелени сокове. Също така, трябва да се стои далеч от кафето! Не го харесвам и пия може би веднъж седмично."

Винаги, когато е у дома в Ню Йорк, Ирина започва деня си с чаша топла вода с лимон, следвана от салата за обяд и лека вечеря.

"Денят ми започва с топла вода с лимон, последвана от овесени ядки с вода, ако нямам овесени ядки ще пия айрян. След това ще отида във фитнеса или на пилатес. Ще си взема лека закуска с мен, като една ябълка например. За обяд ще ям зелена салата с пиле или риба. Вечерта ще се опитам да не вечерям по-късно от осем... Осем всъщност е доста късно, така че може би около седем. Ще хапна леща с пиле или риба, или пуешки гърди, нещо леко. Никога не готвя, предпочитам да изляза навън вместо да готвя. Мога да правя чай и руска супа, много съм добра в това, но никога не го правя, защото отнема време, а никога нямам такова. Затова предпочитам да отида на ресторант.”

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.