Следва

Миналото: как изглежда плажуващия по времето на развития социализъм в СССР

Имам много разкошни моменти, такива, които отиват в графа „незабравими“ или „значителни“

My Magic Moment е рубрика, в която цяло лято ще събираме най-завладяващите и спиращи-дъха моменти на вдъхновяващи и харизматични личности...

All About Life преди 8 години

My  Moment е рубрика, в която цяло лято ще събираме най-завладяващите и спиращи-дъха моменти на вдъхновяващи и харизматични личности. Защото споделеното щастие е двойно щастие и защото написаното има свойството да достига точка на замръзване и да остава. Завинаги! Както в тяхните сърца...

Всеки има точно такъв, един единствен момент, който би искал да запази...
Кой е нейният magic moment, днес питаме Ана Динкова
.


"Имам много разкошни моменти, такива, които отиват в графа „незабравими“ или „значителни“. Но те са минали и не бих могла да ги замразя, защото са част от миналото, което е ОК там където е, а ние все пак сме в настоящето. Бих искала да замразя друго – способността си да се усмихвам и да се радвам на живота – независимо от обстоятелствата, да живея със страст и да влагам целия си хъс в нещата, които правя, както и да казвам винаги това, което искам да кажа без да се страхувам, защото животът е твърде кратък за притеснения и стеснения".

Ана Динкова, PR и блогър


За да ти се случи и на теб момент, който обезателно ще поискаш да задържиш, запомниш, замразиш завинаги, иди на предизвикателството на Magic в Facebook, докажи, че си истински търсач на удоволствие и участвай за Фото Сафари за двама в Дубай - голямата награда в лятната надпревара на фирма Algida, производител на магическия Magic! За търсачите на звездни мигове има и още награди - 200 свежи и ледени хладилни чанти, пълни с Magic догоре!

 Ледено сладък успех!

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 2 дни

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 2 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 3 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 3 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.