Следва

Ревю от "голямото пусто"

В името на любовта

Около празниците често витае онзи симпатичен дух, който кара хората да изживяват красивите си емоции и да се...

Fashion преди 15 години

Около празниците често витае онзи симпатичен дух, който кара хората да изживяват красивите си емоции и да се чувстват щастливи от това. И хората, въпреки своите малките противоречия, винаги дават израз на това изживяване и го споделят с подарък.

И на един такъв не точно наш, но много благодатен празник, какъвто е Св. Валентин, е по-важно не защо го отпразнуваме, а символът кой носи - най-прекрасният – любовта и борбата за любовта. А когато става дума за любов, всичко в името на това придобива световен смисъл. И тогава сякаш искаш и ти да дадем своя принос в това голямо дело и с всички усилилия се опитваш да доставиш на любимия щастието, което заслужава. Затова бижуто е най-верният приятел в тази твоя мисия, защото освен, че е подарък с много любов, всяко колие, гривна с диаманти или перлени обеци носи в себе си малко от личността на човека, за когото ще е предназначено.

Затова цял екип от специалисти в бижутерски магазин SSG е там, за да ти предложи всичко, от което имаш нужда. Ако трябва да сме честни обаче, мъжете имат много по-голям избор в тази област, отколкото жените, но често ги плаши идеята, че няма да изненадат приятно. Ако мислиш, че не познаваш достатъчно добре любимата си, си припомни някой от красивите ви моменти и си спомни нейната емоция от изживяното. Всичко, което ще й напомни за това, ще я накара да го изживее наново. Тогава си намерил перфектния подарък.





Ако любимата ти обича романтичните истории и обръща внимание на малките приказни моменти във връзката ви, то тя заслужава истинско ангелско бижу.
Ръчно изработена брошка, илюстрираща венециански пейзаж от площада на гълъбите Сан Марко, ще ти е достатъчна, за да я направиш щастлива. Ангели от жълто злато, фенер от рубин, луна от брилянти и денят от седеф, а нощта от оникс – май звучи точно като онези красиви приказки, които тя обича да чете!





Златният ангел, който ще стои на врата й естествено влиза в прелестно съчетание с чистото й ангелско лице. Висулката завършват със сълза от диаманти. Точно това, което заслужава. Ако среброто е нейният благороден метал избери онова красиво създание с разтворени криле, което виси от цветето с рубин.





Тематичното, винаги предпочитано от женската половина, сърцето като подарък е най-нежното обяснение в любов, а героят на деня е прекрасният 103 к сапфир, обграден от диаманти и верижка от три вида злато – бяло, черно и розово. Представи си го върху нейната красиво поддържаната шия. Почти като Ренесансова картина, нали?!

Толкова женствена може да бъде и с орхидеята, прия която фактът, че изпичането на цветния емайл е извънредно трудна и прецизна работа вече има символика.





Пръстенът като подарък може да намекне за някакво по-силно обвързване, ако все още сте на позиция просто любими. Голямо и скъпоценно, като истинско влюбено сърце, пръстенът с три такива ще означава пълна отдаденост и няма нищо лошо да й го покажеш. Диаманти и злато облагородяват нежните женски ръце и ги бележат със специалния знак на обичаната дама.





Заради символиката на празника, в който и двамата трябва да си обърнете внимание, медальонът за снимка е за жената, която обича лицето ти. Красиви и божествени тези ръчно изработени бижута подари в романтичната ви нощ на червено вино и свещи.





Също с такова красиво послание са и двете сребърни леко vintage решения, излезли от ръцете на истински български майстор. Коралова роза върху медалиона или гранат върху брошката, избери според темперамента на любимата ти.





Две нестандартни решения ще разчупят малко традицията. Красивата рубинена ябълка с диаманти на листото и специалното бижу с камък, наричан заради резките „косите на Венера” са за жената със силно присъствие, която държи по-скоро на жестовете, отколкото от всичко останало.

Изненадата с бижу e еднакво красива и за двама ви, защото Тя ще ти се отблагодари подобаващо.

More from View Sofia

More Fashion