Следва

Сещам се за поне няколко магически момента, и всички те са под формата на снимка – отпечатана на стената у дома

Кои са късметлиите с по един от 6-те разкошни подаръка от Premiere

Кои са късметлиите с по един от 6-те разкошни подаръка от Premiere...

All About Life преди 8 години

Знаем отлично, че Premier Dead Sea е не просто козметика за красива кожа, а цяла философия, но решихме да разберем какъв е и вашият прочит на темата, като ви приканихме да споделите своите тайни за красота и изящество. В замяна, разбира се, направихме обещание, което днес спазваме с радост.

Без грам загуба на време, в тази секунда обявяваме момичетата-щастливки, споделили сладки тайни за хубост и самочувствие. Взимаме от тях, но и даваме - Premier Dead Sea ще ги направи още по-красиви. Честито и блазе им!

slunchiceto

"Споделям ви моите малки тайни за красота: Никога не съм пушила и кожата ми е гладка, без никакви бръчки на 49 години. Не употребявам алкохол, ям много плодове и зеленчуци, ядки, пия вода, забравила съм, че съществуват пълните с вредни консерванти колбаси и изкуствени храни. Старая се да се храня и живея здравословно, да съм усмихната, да не се ядосвам, да се движа много и да съм винаги позитивна. Грижа се за кожата на лицето, като я почиствам и нанасям подходящ крем. Когато излизам, ми е достатъчно червило или гланц и парфюм, а усмивката озарява лицето ми и често чувам думите: "Толкова добре изглеждаш", "Май си се разхубавила" - а толкова е лесно да ги чуете и вие! Опитайте и ще се убедите - красотата е начин на живот!"

velinaks

"Аз се чувствам добре и красива когато се грижа за тялото и душата си с пътуване, хубава книга, шопинг. За лицето ми са задължителни доброто почистване, околоочен крем, хидратантен крем през деня и серум през нощта, мляко за тяло и много нежен грим. Моята философия за красота се крие в прегръдката на синовете ми и целувката на мъжа ми, без която не излизам сутрин - това ме кара да сияя!"

Светослава Обретенова

"Обичам живота и затова гледам да съм хубава, крачейки през него. Всеки ден е ценен, затова усмивката, оптимизмът и увереността, са задължителни. Останалото е сън, любов, козметика, каквато трябва. Обичта движи света, обичта към живота."

Камелия Дюлгерова

"Моята философия по отношение на красотата е: "По-малко е по-добре." Придържам се основно към доброто поддържане на естествените дадености - здрава и жизнена коса, оформени нокти на ръцете, блестяща кожа на лице, шия, ръце и стъпала. Предпочитам натурални продукти и минимални количества декоративна козметика. За поддържане на добра фигура водя активен начин на живот - храня се леко, спортувам и при всяка възможност съм навън, на плажа, в парка или просто се разхождам по улиците на града. Целта ми е да се чувствам удобно в собственото си тяло, а не да спазвам субективното масово възприятие за красотата."

Светла Караджова

"Моята философия за красота е преди всичко постигането на вътрешен мир и позитивизъм, здрав сън, здравословно хранене, поемането на достатъчно течности, много движение и използването на натурални козметични продукти.
Благодарение на тази философия се чувствам превъзходно и много, много красива."

Ан Илиева

"Моята философия за красота започва от здравословното хранене - включвам много необработени плодове и зеленчуци в дневното си меню, сокове и вода за хубава кожа, задължително био или органична козметика и слънцезащитна козметика. Обичам почивните дни да се излежавам или да пътувам някъде, за да намаля стреса от работата. И не на последно място винаги съм усмихната, не позволявам на нищо и никой да развали настроението ми. Усмивката е мое тайно оръжие! Положителните емоции допринасят са сияйния ми вид. Душевното спокойствие се отразява отлично и на външния ми вид.Това са моите малки, "работещи"тайни."


На всички късметлийки - бъдете все така усмихнати, красиви и вдъхновавящи!

Очакваме ви да се свържете с нас до 9 юли, за да уточним начина на получаване на наградите.

За всички останали, до часове на страниците ни ще е новата игра, в която нечувана надпревара ще запалят новите убийствени аромати на Carolina Herrera Africa Limited Edition - за Нея и за Него! 

Очаквайте!!!

More All About Life