Следва

Хванаха в любовна крачка Майли Сайръс и ангела Стела Максуел (снимки)

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Обожаваме да започваме месеца с вълнуващи новини. В случая за всички фенове на космическата сага Star Wars, които ще станат свитедили на...

Movies & TV преди 8 години

Обожаваме да започваме месеца с вълнуващи новини. В случая за всички фенове на космическата сага Star Wars, които ще станат свидетели на най-грандиозното филмово-музикално шоу в света STAR WARS: Концертът. И макар до тогава да има толкова много време, не се отчайвате, защото новите филмови премиери за тази седмица тепърва предстоят и обещават доста вълнуващи мигове в салона.

Задължително си запазваме няколко такива за петъчната вечер, между края на работния ден и шляенето с приятели след това, за поне едно от тези заглавия, които могат, разбира се, да прераснат в цял уикендски филмов маратон... защото можем и защото филмите никога не свършват (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Trailer4). 

И ето, че отново е време за кино! 

"Терминатор: Генисис" ("Terminator: Genisys")

Актьорите: Грегори Алан Уилямс, Сандрин Холт, Джей Кей Симънс, Джейсън Кларк, Мат Смит, Джей Кортни, Емилия Кларк, Лий Бюнг-Хун, Арнолд Шварценегер

Режисьорът: Алън Тейлър

Сюжетът: Когато Джон Конър (Джейсън Кларк), лидер на съпротивата, изпраща сержант Кайл Рийс (Джай Къртни) обратно в 1984, за да предпази Сара Конър (Емилия Кларк) и да опази бъдещето, неочакван развой на събитията разкъсва времевата линия.

Сержант Рийс се оказва в нова и непозната версия на миналото, където среща необичайни съюзници, включително Пазителят (Арнолд Шварценегер), опасни нови врагове и неочаквана нова мисия: Да рестартира бъдещето…

Премиерата: 3 юли (България)

"Професия: Стриптийзьор 2" ("Magic Mike XXL")

Актьорите: Анди Макдауъл, Доналд Глоувър, Кевин Наш, Майкъл Страхан, Кристал Хънт, Джейда Пинкет Смит, Амбър Хард, Стивън Бос, Чанинг Тейтъм, Джо Манганиело, Адам Родригес, Мат Боумър, Габриел Иглесиас, Елизабет Банкс

Режисьорът: Грегъри Джейкъбс

Сюжетът: Три години след преждевременното оттегляне на Майк (Чанинг Тейтъм) от стриптийзьорския бизнес, бившите му колеги от „Кралете на Тампа“, изоставени от лидера си Далас (Матю Макконъхи), са готови също да се откажат от екзотичната професия. Но те ще го направят с гръм и трясък и порой от доларови банкноти…като за последен път със зашеметяващо представление на стриптийз конвенцията в Мъртъл Бийч, и начело с Майк Магьосника.

На път за последното им шоу, Майк и момчетата подновяват стари приятелства, създават нови, разрешават кавги от миналото и научават нови и неповторими трикове в бизнеса.

Премиерата: 3 юли (България)

"Раната" ("The Cut")

Актьорите: Трине Дирхолм, Кеворк Маликян, Макрам Хури, Симон Абкарян, Тахар Рахим, Хинди Зара, Барту Кючюкчаглаян

Режисьорът: Фатих Акин

Сюжетът: Въпреки че действието на филма се развива преди сто години, в „Раната” се оглежда и днешната действителност с войни и хиляди бежанци - време, в което силата на любовта и надеждата дават шанс да се постигнат невъобразими неща.

„Раната” се превърна в мой много личен филм”, споделя в интервю Фатих Акин. „Той изследва моето съзнание и е плод на изключителната ми страст към изкуството на киното”, категоричен е режисьорът.

„Раната” е заключителната част от трилогията на Акин „Любов, Смърт и Дяволът”, чиито предишни филми са „С глава в стената” (2004) и „На прага на Рая” (2007). В най-новата си творба режисьорът се занимава с „дявола” – злото, което хората са способни да причинят едни на други, инстинктивно или съвсем нарочно, и се опитва да начертае изключително тънката линия, която разделя доброто от злото.

Премиерата: 3 юли (България)

More Movies & TV