Следва

Петте любими парчета на TromBobby oт DAYO

Хванаха в любовна крачка Майли Сайръс и ангела Стела Максуел (снимки)

За никой вече не са тайна бисексуалните наклонности на Майли Сайръс...

People of art преди 8 години

За никой не са тайна бисексуалните наклонности на Майли Сайръс, след като тя ги сподели съвсем гласно в последното си интервю, но малцина бяха виждали певицата в интимната компания на жена. Е, това се промени след снощи, след като музикалната звезда беше хваната в любовна крачка с ангела на Victoria's Secret Стела Максуел.



Двете бяха щракнати от зорките папараци, докато си разменяха страстни целувки и ласки по време на една от почивките между снимките на новия видеоклип на Сайръс в Холивуд.

Музикалната звезда и ангелът, за които се твърди, че имат отношения от няколко месеца, се запознали чрез общия си приятел Чейн Томас, и по всичко личи, че използват всяка свободна минута, за да се отдадат една на друга.

В последно време Стела придружава Майли навсякъде – от Лас Вегас до Тексас и двете са неразделни. По-рано тази година певицата се раздели с Патрик Шварценегер, а преди години бе сгодена за Лиъм Хемсуърт.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра