Следва

Петъчна доза секс: Световни мъжки модели за схрускване, част II

Нова операция и ново носле за Мики Рурк

По всичко личи, че 62-годишният Мики Рурк обезателно държи да заприлича на Хавиер Бардем, защото защо иначе ще държи носът му да изглежда така...

Други преди 8 години

По всичко личи, че 62-годишният Мики Рурк обезателно държи да заприлича на Хавиер Бардем, защото защо иначе ще държи носът му да изглежда така след поредната пластична операция. Звездата от «Град на греха» и «9 седмици и половина» определено е по-различен от себе си от всеки друг път досега. Причината - поредната операция в арсенала.

Какво виждаме на кадрите на колегите папараци от тези дни - гладко лице, или поне далеч по-гладко от последните пъти, усмивка, както и в един от кадрите, малко по-ранен от останалите - Мики с лепенка на носа, този характерен издайник на всяка ринопластика.
По принцип Рурк обожава да го "оправят" хирурзи и вече никой не се учудва на намесите по физиономията му. Вярно е и друго, предвид професионалните занимания с бокс на Мики, част от пластиките са били просто наложителни.

В един от случаите серията операции определено беше неуспешна, от което лицето на Мики, някога пръв холивудски секссимвол, се оказа доста спорно "украсено".
Преди няколко години той пак легна под ножа, пробвайки да възстанови изгубеното си лице.

В контекста на поредната трансформация на Рурк, се сещаме и за драстичното видоизменение на лицето на актрисата Ким Бейсингър (междудругото, партньорката на Мики Рурк в култовия «9 седмици и половина»). Истината е, че одухотвореното лице на 61-годишната звезда момента изглежда просто като маска.

В галерията горе - как се менеше иначе много готиния Мики през годините!

More Други