Следва

Голият Джейкъбс подлуди нета

JEREMY? са новата изненада на BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE

null

Music преди 8 години

Какво може да направи фестивал BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE още по-вълуващ? Включването на още страхотни музиканти към лайн-ъпа на събитието, а именно Jeremy?.

Новината от днес е, че към смелата звукова кoлаборация се присъединяват и музикантите от Jeremy?. Абсолютните покорители на фенски сърца отмерват разстоянието в децибели, скоростта в темпо и благодарността в аплодисменти. Алтърнатив бандата, в състав Ерсин Мустафов – вокали и китара, Ташо Колев – китара, Емилиян Бонев – бас, вокал и Росев Ватев – барабани, записаха песента “Fake Fruits” като доказателство за тяхната изключителна прецизност в създаването на хитове. Сингълът се завъртя по радио и телевизионните ефири в България, обиколи я надлъж и шир и успя да прескочи границите от всички страни. Буквално за една нощ момчетата се превърнаха в любимци и гордост на публиката.



Какво са подготвили за почитателите си в Банско, предстои да разберем на 11 юли вечерта. Преди това обаче на 4-ти юли Jeremy? ще вземат участие на престижния фестивал Rock For People в Пилзен, Чехия, където хедлайнери са групи и изпълнители като Motorhead, Guano Apes, Parov Stelar Band, Modestep, The Ting Tings, Fink и много други. Чакаме ги и на Bansko Beat само седмица по-късно.

 



BANSKO BEAT – MUSIC EXPERIENCE ще се проведе на 10-ти и 11-ти юли, на централния площад в град Банско, напълно безплатно за посетителите. Напомняме, че всички закупили билети за фестивала от мрежата на „Ивентим” ще могат да получат парите си обратно на касата, от която са ги закупували. Ако билетът е закупен онлайн, връщането става от централния офис на „Ивентим” в София на адрес: гр. София, ул. Граф Игнатиев 22, ет.2, ап. 3.
Работно време: от 10 до 18 ч. от понеделник до петък. За повече информация: [email protected]

More Music