Следва

Спечели убийствените аромати на Carolina Herrera Africa Limited Edition - за него и за нея

Дизайн за вдъхновение: Снимки на почит

Въпреки че е удобно да събираме всички безценни изображения в телефона си, няма как да отречем, че...

All About Life преди 8 години

Въпреки че е удобно да събираме всички безценни изображения в телефона си, няма как да отречем, че тези творчески отпечатани снимки вадят сериозни аргументи в полза на това леко ретро и позабравено явление принтираната фотография, която е толкова романтична и красива.

Ето ги и нашите точно седем причини да разтоварим телефона си от насъбраните снимки и вместо това да ги прехвърлим на хартия.

В красиво цветно паспарту



Има толкова много начини да изложим любимите си снимки, но ето едно наистина лесно, което се чудим как не ни е хрумнало по-рано - захвърляме стандартното бяло паспарту и го заменяме с малко цвят и текстура. За това решение ни вдъхновяват блогърките Елси Ларсън и Ема Чапмън, които слагат своите снимки в рамки от опаковачна хартия или сами си отпечатват такава.

Фотоалбуми



Големите тежки фотоалбуми са не само необходими в името на бъдещите поколения, те са ключов компонент за една стилна холна декорация.

Оцветени черно-бели принтове



Правим снимките си още по-забавни като оцветяваме любимите си части от тях или просто правим весели цветни петна. Ярко розово или оранжево, избираме смело за напълно неочакван ефект.

Двойна експозиция

Двойната експозиция не е нещо ново, това са две изображения наложени едно върху друго и има много начини да го направим. Например с приложенията Instant Blend и Afterlight или, разбира се, можем да се доверим на професионален фотограф.

Без рамки



Пропускаме рамката и оставяме нашите красиви фотографии на свобода, оттук в главата ни се зараждат безброй идеи как да ги закрепим на стената…

На платно



Принтът на хартия е хубав, принтът на платно е направо страхотен.

Неочаквани детайли



Не всяка снимка трябва да бъде перфектно композирана, винаги можем да вземем любимите си детайли от някоя като тази забавна игра на светлината в топли цветове.

И понеже идеите никога не стигат продължаваме с още доза вдъхновение от следващите снимки:

 

More All About Life