Следва

Deichmann Fashion Battle, или кои са щастливците, спечелили от играта на Deichmann и ViewSofia

Спечели убийствените аромати на Carolina Herrera Africa Limited Edition - за него и за нея

Спечели убийствените аромати на Carolina Herrera Africa Limited Edition - за него и за нея...

All About Life преди 8 години

Любимият на стотици хиляди хора по света аромат CH Carolina Herrera, който се появи през 2007 година, този сезон се радва на ново превъплащение.

Отново с поглед към любимата тема - разкошните пътешествия, парфюмерите на бранда посвещават новата разновидност на Африка — на нейните извънземни пейзажи, топъл вятър, езерата на Танзания, пустините на Нигерия и безграничното небе.

Специалистите от парфюмната дивизия на Carolina Herrera разработват два нови аромата - CH Africa за нас, жените, и мъжка версия в обаятелен синхрон.
И двата аромата се заключени в разпознаваемите флакони, допълнени този път от камуфлажна опаковка от кожа, а дамският вариант е украсен със забавна висулка с жираф и стилизиран компас.

Самите композиции заслужават поне същото внимание, като опаковката и историята на създаването на парфюмите. CH Africa в своя дамски вариант, започва с портокалово-теменужен акорд, който се развива до емоционални нотки на канела, ирис и чай ройбос, за да разкрие окончателно екзотичната си база от сомалийски тамян и ванилия. CH Men Africa е доста по-лек: откриват ансамбъла розов пипер и мандарина, продължават в сърцевината салвия и зелен пипер, за да финишира с базов акорд от атласки кедър и черно кафе.

Двата аромата вече са в продажба в добрите парфюмерии у нас и по света, а ние отправяме божествено предизвикателство към вас:

Ако искате да ухаете на свобода, красота и живот, и вие, и половинката ви, включете се в този пореден наш страхотен конкурс и направете така:

Помислете си къде в Африка ви се ходи, направете своя фантазен маршрут, мотивирайте кратко това си желание и ни го изпратете на познатия мейл: [email protected] или го оставете в коментарната форма под статията, от днес, 3-ти юли до 12-ти юли, неделя, включително, за да ни дадете шанса да ви подарим по една опаковка от двата африкански аромата на Каролина Ерера - Carolina Herrera Africa Limited Edition, 100 ml еau de toilette, и Carolina Herrera Men Africa Limited Edition, 100 ml еau de toilette for men.

Нека жаждата за път бъде с вас! Имате 10 дни за мечтание, съзерцание и планиране! Очакваме ви!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More All About Life