Следва

Сватбена и лична, Prada

Миранда Кер и авторските й бижута за Swarowski

Миранда Кер е от типа момичета, дето рекламират всичко и някак си това е ок. И бански, и козметика, и чанти, и сутиени, и дънки, и масмарки и тъй нататък, все е ок...

All fashion преди 8 години

Миранда Кер е от типа момичета, дето рекламират всичко и някак си това е ок. И бански, и козметика, и чанти, и сутиени, и дънки, и масмарки и тъй нататък, все е ок. Същото важи и за бижутата. Едничката разлика този път е, че Кер е и парче творец.

Муза на Swarovski, Миранда представи тия дни пред публиката собствена колекция украшения, създадени съвместно с прочутия бранд.
Специално за феновете на австрийската марка моделът разработва "символичен" дизайн, в основата на който лежат Ръката на Фатима, Всевиждащото око, сърцето, четирилистната детелина и звездата.

Естествено, както всеки път в подобни случаи, и сега, творческият шеф на Swarovski Натали Колен, споделя, че Кер е живо въплъщение на духа на компанията и многостранна личност:

Миранда е силна жена, която знае какво иска. Тя взе активно участие в творческия процес. Подробно обсъждахме произведенията, първо в Сидни, после из разни кътчета на планетата, от Париж до Ню Йорк и Лос Анджелис.

В мрежата вече се появиха и първите кадри от рекламната кампания на манекенската колекция.

Това е марка със силна история, която има удивителни ресурси, технологии и опит. Много се радвам за този проект, и съм във възторг от резултатите, съобщава Кер пред WWD в телефонно интервю.

More All fashion