Чисто нова баня сега!

Моментът за изгодно преобразяване на старата баня в чисто нова или на чисто новата необзаведена баня в идеалния кът за домашни спа процедури тази година трае един месец...

Моментът за изгодно преобразяване на старата баня в чисто нова или на чисто новата необзаведена баня в идеалния кът за домашни спа процедури тази година трае един месец. Той започна още на 15 юни, което означава, че имаме по-малко от две седмици до датата на неговото приключване - 15 юли. В този период лидерът в обзавеждането за баня Roca предлага няколко продукта и серии продукти за баня на промоционални цени, които не би било добра идея да изтървем.

За почитателите на елегантното и компактно обзавеждане на банята се предлагат двете колекции Unik Debba Compact и Pack Debba Compact с 10% отстъпка.

За хората, за които е важно енергията и водата да се ползват икономично по една или друга причина, пакетното предложение за смесители от серията Victoriа е точният избор. С него ще оборудвате напълно банята за по-малко от 300 лв.

Друга промоция на смесители и на колекцията Esmai на италианския дизайнер Антонио Було - за ценителите на италианския стил - нейната цена е намалена с близо 50%, което я прави още по-привлекателна.

Две термостатични душ колони - Victoria-T и Even-T, с регулираща се височина се предлагат на цени средно с 25% по-ниски. Те са с 5 години гаранция за смесителя и включват функциите Quick Reaction - за бързо достигане на желаната температура на водната струя, SafeTouch - за безопасен допир до хромираното тяло по време на работа и Security 38oC - осигурява зона на сигурност до комфортната за тялото температура на водата.

Повече информация за актуалните предложения на компанията за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, разбира си, на сайта на Roca.   

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.