Следва

Прическа, грим, маникюр - тенденции и вдъхновения за булки (част 1)

Pretty in the City: Избери момичето на месеца на L'Oréal и ViewSofia!

С личен стил, харизма и красота, през последните 30 дни се откроиха точно 4 приказни героини, които в целия си блясък застанаха пред обективите на фотографите ни в ролята си на интересни, мили и фини градски феи...

Beauty News преди 8 години

Pretty in The City е рубриката ни, в която вече втори месец те срещаме с красивите лица на София. Това е инициатива на ViewSofia и L'Oreal Paris, която започна и ще продължи с пълната увереност, че градът ни е пълен с нежни, хубави, харизматични и стилни момичета и жени, на които ни остава да се радваме, а и избирайки си по една любимка на месеца да спечелим разкошни награди.

Предният месец за момиче на месеца вие избрахте приказно красивата Надежда, а този при нас гостуваха очарователната Цветомира, изкусителната Мина, вълнуващата Санди и сладката Десислава.

Техните имена са поставени като възможности в нашата анкета, а чрез гласуване в нея именно вие ще определите коя е фаворитката на изминалите 4 седмици. Разбира се, всичко това в замяна на страхотни награди, любезно предоставени от Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris.

Наградите за този месец можете да видите най-отдолу, а преди тях се насладете още веднъж на тези красиви софийски момичета. После отворете сърцата си за красотата и напишете в коментарната форма вашите имена наред с това на вашето Pretty in the City момиче на месеца.

В четвъртък, 9 юли, теглим печелившите. Късмет!

ЦВЕТОМИРА



МИНА



САНДИ



ДЕСИСЛАВА



Гласувай в анкетата за нашето Pretty in the City момиче на месеца и спечели страхотни награди от Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris! Ето ги и тях:


Водоустойчива пудра с дълготраен ефект Maybelline Affinitone, спирала Volum' Express One-by-One by Maybelline, лак за нокти Essie, Сенки за очи L'Oreal

  Спирала Maybelline The Colossal Go Extreme, Фон дьо тен Maybelline Affinitone, лак за нокти Essie, Балсам за устни Baby Lips


Спирала Lash Architect 4d, Фон дьо тен L`Oreal LUMI Magique, Пудра L'Oreal True Match Minerals, лак за нокти Essie

 

Анкета

Кое е любимото ти Pretty in the City момиче на месеца?

More Beauty News