Следва

Коя е новата муза на Риана?

Звездните сватби на 2015-та, дотук

Тази юлска седмица ни е сватбена и за нея черпим вдъхновение отвсякъде, включително известните бракосъчетания сключени до този момент на 2015...

Други преди 8 години

*Гери Халилуел и Кристиан Хорнер

Тази юлска седмица ни е сватбена и за нея черпим вдъхновение отвсякъде, включително известните бракосъчетания сключени до този момент на 2015. Те включват актьори, музиканти, модели и кралски персони, които официално заявяват любовта си в пищни публични церемонии или пък съвсем скромно, в тесен кръг у дома. С уточнението, че домът е имение за милиони долари в Ел Ей или пък частен остров на Бахамите. За радост на някои от влюбените птиченца и противно на желанията на други, всички тези събития стават достояние на медиите. Така че, нека видим звездните любовни истории, завършили със сватби на тази година, хронологично:

Камерън Диас и Бенджи Мадън



След 7-месечна връзка, актрисата Камерън Диас (42) и китаристът на Good Charlotte Бенджи Мадън (35) сключиха брак в интимна, изненадваща церемония в дома им в Ел Ей пред най-близките. А те включват дружките на Камерън Дрю Баримор и Гуинет Полтроу, и доведена сестра на Бенджи - Никол Ричи.

Чад Майкъл Мъри и Сара Роумър



Звездата от сериала One Tree Hill Чад Майкъл Мъру (33) сключи брак със Сара Роумър (30) тайно през януари, но слуховете бързо се разчуха. От миналия месец двамата си имат и момченце. Това е вторият брак на Чад, който бе женен за доста кратко за своята колежка от One Tree Hill, София Буш, през 2005. След това има 7-годишен годеж с Кензи Далтън (отново участичка в сериала), който завършва с раздяла. Желаем му успех със Сара!

Джони Деп и Амбър Хърд





През февруари, 51-годишният Джони Деп и приятелката му от 3 години, Амбър Хърд (28), сключиха брак с тиха церемония в дома им в Ел Ей. Тя е последвана от втора, този път на частния остров на Джони на Бахамите, която е отново в скромен кръг, но с много папарашки снимки в мрежата. Това е вторият брак за актьора, който бе женен за гримьорката Лори Ан Лаисън от 1983 до 1985. След това започва 14-годишна връзка с певицата Ванеса Паради, от която има две деца. За младата Амбър това е първи брак.

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър



През февруари, в пълна дискретност, актьорът Бенедикт Къмбърбач (38) и любимата му Софи Хънтър сключиха брак в църквата Свети Свети Петър и Павел във Великобритания. От миналия месец двамата си имат и момченце, но красивото семейство упорито се стреми да избягва медийно внимание.

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд





Звездата от “Дневниците на вампира” Иън Сомърхолдър (36) се ожени  за колежката му, също секси вампир, но от „Здрач“, Ники Рийд (26) през април. Двамата се срещат от юли миналата година, след като Иън се раздели с Нина Добрев.

Гери Халилуел и Кристиан Хорнер



Екс-певица от Spice Girls, Гери Халилуел (42) и шефът на екип на Red Bull от Formula 1, Кристиан Хорнер (41), сключиха брак по време на пищна церемония през май. Двамата си казаха „Да“ в катедралата „Сейнт Мери“ в Бедфордшър след 8-месечна връзка. Гери има 9-годишна дъщеря от предишния си брак.

Карл Филип и София Хелквист



През юни, шведският принц (36) сключи брак с модела София Хелквист (30) в параклиса на Кралския дворец в Стокхолм. Избраницата на принца, известен с бохемския си стил на живот, няма типичния принцсеки бекграунд - изявявала се е като сервитьорка, еротичен модел, танцьорка и участничка в шведския Биг Брадър. И все пак, церемонията е невероятно красива и невероятно VIP – с гости кралици от Белгия, Дания, Холандия и Норвегия, японска принцеса и десетки благородници.

Мила Кунис и Аштън Къчър



От месец март насам не спират спекулациите, че Мила и Аштън са женени, след като в съвсем първия епизод The Late Late Show с Джеймс Кордън, Мила се появява с халка и отговаря доста многозначително на въпроса дали имат брак. Съвсем прясно, от снощи, от People разпространиха новината, че двамата са сключили брак през уикенда. Двойката, която има и детенце от октомври миналата година, не е потвърдила.
 

Това бяха най-известните официални, с изключение на последната, сватбени церемонии на 2015-та. А междувременно, тази година светът очаква сключването на още няколко звездни съюза, които в момента са на етап годеж, включващи Владимир Кличко и Хейдън Пенетиър, Дженифър Анистън и Джъстин Теру, Кристина Агилера и Мат Рутлър.

More Други