Агент под прикритие: новите бански на Agent Provocateur

Това е новата колекция бански на Agent Provocateur, но всъщност са очевидни препратките към вече утвърдената стилистика на луксозната френска марка...

Това е новата колекция бански на Agent Provocateur, но всъщност са очевидни препратките към вече утвърдената стилистика на луксозната френска марка, за която, нищо, че странно защо, но не се продава тук, често и с кеф пишем.
Скоро си говорихме за изключително популярният модел на марката Mazzy в редовната ни рубрика Всички носят, а ето че добрият стар познайник на всички звезди с прилични фигури отново е тук - в най-новата колекция за 2015-а.

Възприемаме хладнокръвно новите стари новини, защото с това, че тия модели вече сме ги виждали, няма да секне лавината от селфита по бикини с въпросните в Instagram, пък и е вярно, че банските хич не са лоши.

Иначе, в конкретната рекламна кампания на нескромно плажно облекло се снимат две горещи хубавици, соанирани като италианки от средата на миналия мек, което много им отива, а фактът, че ситуациите ситуационно се случват около басейна, а не на Лазурния бряг, считаме за плюс.

Коментари: 1

L
Lady F (2015/07/14 / 17:03)
Драги ми VIEW Sofia, аз съм голяма Ваша почитателка и много ми е приятно да чета всичко, но скъпи мои, впредвид, факта, че сте модни специалисти, не може да допуснете грешка от сорта, да кажете, че феноменалния бритиш моден лейбъл Agent Provocateur e луксозна френса марка. Марката е създадена от сина британската модна кралица Вивиън Уестууд нейната бивша снаха.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia