Следва

Блясък в силни дози

Б като Библия, Б като Блог - Сватбено красиво

В седмицата посветена на сватбите съвсем естествено и нашата, отскоро попроменена поредица “Б като Библия, Б като блог” отдава чест на това събитие...

All fashion преди 8 години

В седмицата посветена на сватбите съвсем естествено и нашата, отскоро попроменена поредица “Б като Библия, Б като блог” да отдава чест на това събитие. Обръщаме се към блогърите като извор на безкрайна инспирация и креативни идеи за цялостна визия за този специален ден.

Големият въпрос

Няма сватба без предложение и размишлявайки върху “големия въпрос” попадаме на цял куп зашеметяващи идеи, на които не можем да устоим. Откриваме, че не е нужно нищо друго освен малко въображение, за да се превърне този момент в наистина единствен и специален.

Още предложения откриваме тук>>

В очакване

Колко мили и нежни са интимните моменти преди самата церемония. Надникваме в стаята на булката, за да открием цялата емоция в приготвянето на всички малки детайли, които в различна и магична комбинация правят въпросния ден единствен по рода си, точно нашият. Затаили дъх, отново преглеждаме всички малки подробности в очакване...

cocorosa.com

Сватбени палитри

Розово и сиво, нищо ново когато говорим за сватбени палитри, но добавяйки и черно получаваме един съвсем драматичен ефект, който на нас безкрайно ни харесва, признаваме.

Тази цветова палитра ни напомня скъпоценни камъни и звездни нощи, приютили едно сватбено тържество, изпълнено с танци под звездите до разсъмване. Определено ни допада тази модерна визия, която се допълва от блещукащи светлини, драматични форми и бохо настроение.

onefabday.com

С вкус на щастие

Без да обиждаме младоженеца, смеем да твърдим, че сватбената торта е на второ място след булката в класацията какво искат да видят гостите на една сватба. Точно заради това трябва да се отнасяме с особено внимание към това сладко изкушение, което застава в центъра на сватбената ни декорация.

Може би вдъхновени от сезона, ние си избираме най-красивите сватбени торти събрали в себе си многоцветни и нежни цветя, които да бъдат забавен акцент в този ден окъпан в бяло.

thecakeblog.com

Сватба от приказките

Правилното място може наистина да превърне сватбеният ден в истинско събитие. Едно зашеметяващо шато, дантела, цветя в пурпурно и златни Louboutins... безкрайно вдъхновение за една красива сватба.

dustjacket-attic.com

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.