Следва

Стил урок на седмицата: Кара Делевин и изумруденото мини

Миранда Кер е лице на новите Reebok Skyscape Viva

Миранда Кер е лице на серията спортни обувки на Reebok Skyscape още от техния дебют на световния пазар и явно добре се справя със задачата, защото от спортният бранд са я ангажирали за още един сезон...

All fashion преди 8 години

Миранда Кер е лице на серията спортни обувки на Reebok Skyscape още от техния дебют на световния пазар и явно добре се справя със задачата, защото от спортният бранд са я ангажирали за още един сезон, стана ясно преди дни, когато бе и премиерата на новия модел Skyscape за сезон Есен/Зима 2015 – Skyscape Viva.

По повод снимките за кампанията модната икона признава: „Истински се забавлявах по време на снимките на кампанията за новия сезон! Вълнувам се от премиерата на Skyscape Viva и нямам търпение да покажа на жените по света колко многостранна е колекцията. В постоянно движение съм, балансирайки между работа, семейство и тренировки и е страхотно, че Reebok Skyscape ми позволяват да бъда стилна, но и да се чувствам комфортно“, коментира Миранда.

Skyscape Viva са базирани на едноименната Skyscape технология на Reebok, която осигурява комфорт и омекотяване през целия ден. Самият модел се предлага в разнообразие от цветове и ярки принтове. Skyscape се съчетават с лекота с всякакви тоалети и могат да бъдат носени при всякакви поводи – независимо дали тичате по задачи или излизате за среща с приятели.

„Миранда Кер е перфектният пример за съвременна динамична жена – тя балансира между работа, приятели и води здравословен начин на живот. Същевременно е винаги в крак с модата и създава нови тенденции. Миранда е олицетворение на начина на живот, който ни вдъхнови за колекцията Skyscape, а Viva e съвременна класика, която е не само шик, но и изключително удобна“, коментира Тод Крински, ръководител на Reebok Classics.

През сезон Есен/Зима 2015 Reebok ще представи и още четири разновидности на Skyscape – Dare, Runaround 2.0, Fuse и Harmony. Всички модели включват характерната за колекцията стелка Memory Tech 365, изработена от олекотена и издръжлива омекотяваща пяна.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.