Следва

Британският дух на Aquascutum

Петте неща, които харесахме в модата този уикенд

В модата всичко се случва на много бързи обороти. С всеки изминъл ден се появяват нови дизайнери и лейбъли, отварят...

Fashion преди 14 години

В модата всичко се случва на много бързи обороти. С всеки изминaл ден се появяват нови дизайнери и лейбъли, отварят се бутици, в България се появяват нови марки, правят се открития, налагат се тенденции. И след като през уикенда почиваме, решихме да направим класация на 5-те неща, които харесахме от подиумите, звездите и уличната мода.

1. Много високи рамене.Още от миналия сезон се наблюдава тенденцията да си с високи рамене. Саката и блузите са с широки подплънки, което създава изкуствен обем в зоната на раменете и структурира силуета. Този уикенд избрахме вдигнатите рамене на Jean Paul Gaultier Haute Couture.

2. Смели господаМъжете стават все по-смели в избора си на облекло. От леопардови обувки, през туидени сака с къс ръкав, до големи чанти и с високи токове. Много странно, смело и провокативно, но ние сме ЗА. Все пак колкото по-различни хора има по улиците, толкова по-интересен и колоритен ще бъде градът ни.

3. New York Fashion WeekСедмицата на модата в Ню Йорк. Няма нищо по-хубаво от една седмица на модата и едно добро шоу.

4. Vivien Westwood AnglomaniaПрисъствието на Vivien Westwood в София. От около една седмица насам можем да открием дрехите на провокативната англичанка и в София. Етикетът е Vivien Westwood Anglomania, а мястото е Trend Box, София.

5. Alexander McqueenБотите с кристали Alexander Mcqueen, които по наши изчисления ще струват около 10 хиляди долара и силното присъствие на прозрачното боди с пришити елемнти от колекция пролет-лято 2009, което несъмнено ще бъде един от любимите ни трендове.

More from View Sofia

More Fashion