Следва

Какво да подарим на сватба, и по-важното какво да НЕ

Editors' Choice: За какъв мъж НЕ искам да се омъжа в никакъв случай

Държим да подчертаем, че всяка прилика с действителни лица и събития надолу въобще НЕ е случайна!

All About Life преди 8 години

В седмицата на сватбите, когато всичко клони по-скоро към "Да!", ние, редакторите на ViewSofia, събираме живителни сили, за да признаем най-откровено и пред всички за какъв мъж точно НИКОГА, ама никога не бихме се омъжили. 

И държим да подчертаем, че всяка прилика с действителни лица и събития надолу въобще НЕ е случайна!

ГАБРИЕЛА



В абсолютно никакъв случай не искам да се омъжвам за човек, занимаващ се с изкуство, независимо от какъв вид. От наблюденията, които имам, този вид мъже са самовлюбени, често меланхолични, винаги поставят себе си на първо място (а разликата при тях между първото и второто място е забележителна), говорят много за себе си, рядко знаят какво точно искат и винаги са в търсене на нещо повече. Все неща, които отблъскват жените, или поне мен. Най-вероятно изключения има, но пък аз с време за пилеене не разполагам, така че, предполагам, ще си живея с моята предубеденост.

МИРЕЛА



Размишлявайки над въпроса за какъв мъж не бих се омъжила пред очите ми изникват оформени вежди, дори едната леко повдигната и драматично нацупени устни. Говоря за явлението мъж модел или всичко доближаващо се до него. Признавам си, настръхвам при мисълта да споделям живота си с мъж, който се грижи за външния си вид повече от мен и се оглежда във всяка срещната гладка повърхност, за да е сигурен, че всичко в прекрасната му особа си е на правилното място.

ПЛАМЕНА



От всички лоши качества, които може да притежава един мъж, май най-много ме притеснява това той да е стиснат, тип Чичо Скрудж. Не мога да си представя да деля живота си със скъперник пък камо ли да имаме щастливо бъдеще заедно. Нека той да твърди, че това е сигурност. Няма такъв филм. Скъперникът не е способен да накара жената до себе си да се почувства важна и значима. За мен някой, който не иска да се грижи за мен, е неудачник, завършен егоист и никога не бих му се врекла! 

ЕКАТЕРИНА



Несамостоятелен мъж - чийто свят се върти около връзката му и няма други източници на вдъхновение. Ако си няма своите приятели, забавления, хобита, интереси, мнения, цели - нещата са обречени. Също мъж, който философства прекалено – такъв, който говори много и то единствено, за да изтъкне и изрази себе си, без да слуша и да се интересува от всякакъв диалог. Това май ми е проблем с хората по принцип, не само с потенциални съпрузи.

АЛЕКСАНДРА




1. такъв, който е вече е бил няколко пъти женен и има 2-3 деца
2. такъв, който си мени мнението през няколко минути или дни
3. такъв, който е мърляч, мрънка, оплаква се и бяга от отговорност
4. такъв, който ме е оставял, без логична причина някъде
5. такъв, който не се включва в общите задължения – най-вече чистене и подреждане
6. такъв, който няма елементарен вкус за дрехи и стил
7. такъв, който не умее да се забавлява
8. такъв, който няма мярка – пиене, пушене, тн
9. такъв, който няма такт, уважение, игнорира и е груб
10. такъв, който няма собствено мнение, самоуважение, мечти и свое лично пространство

МИГЛЕНА



Никога не бих се омъжила за твърде сериозния “господин инжинер” или “адвокат”. От онзи материалистичен тип, за който театъра е само понятие, а картините, те са си за галериите. За такъв, който е чувал за Шекспир, навярно в десети клас, и оттогава насам е чел само справочници по икономика и вестник Капитал. За такъв, който ще очаква аз да го поканя на среща и да взема инициативата. Истинския мъж знае, че трябва да направи първата крачка! Няма да се зарадавам на такъв, който прекарва събота вечер наливайки се с бира, докато играе Play Station с “момчетата” и така като се замисля искам да е достатъчно голям, за да ги е надраснал тия неща. Мъжът, за който ще се омъжа няма да е от онзи тип, който счита цветята за необходимост на рожденния ти ден. Не, напротив, той изобщо няма да се притеснява да остави любимите ми лалета на възглавницата до мен сутрин, без значение денят. И няма да счита за хоби гледането на футбол. Защото дори това хоби за момчета вече е прекалено мейнстрийм.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.