Следва

Men's exhibit: Ода за ленения костюм

50 кадъра красота, или най-вдъхновяващите булчински рокли на всички времена

Ако има едно нещо, което може да достави убийствено удоволствие на всички лайфстайл журналисти по целия свят, то това са сватбените снимки на знаменитостите...

All fashion преди 8 години

Ако има едно нещо, което може да достави убийствено удоволствие на всички лайфстайл журналисти по целия свят, то това са сватбените снимки на знаменитостите. Изящни рокли, танцуващи в тайни локали, впечатляващи гости и идилична атмосфера - всичко това накуп изглежда по-скоро като илюстрация на приказка, отколкото като снимка от реално случило се събитие. А в някои случаи, като на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, приказката дори оживява съвсем, за да се превърне в мечта на хиляди, дори милиони жени по света, жадуващи за блестяща церемония в огромна катедрала, пред която те чака златна каляска вместо просто класически кадилак.

От кралски особи до модели, модни редактори и актриси, събрахме 50 от най-красивите и вдъхновяващи рокли от последните 65 години. Започвайки с Елизабет Тейлър през 1950 г. и завършвайки с дизайнера Ерин Федерстън  през 2013 г., правим сериозен обзор на случилото се в булчинската мода.

И тъй като в името на селекцията преровихме стотици снимки, търсейки най-заслужилите сватбени рокли, научихме доста любипитни неща, между другото. Знаете ли, че Сара Джесика Паркър носи черна рокля, когато се омъжва за Матю Бродерик през 1997 г.? А че зашеметяваща рокля на Коко Роша е създадена специално за нея от нейния приятел и моден дизайнер Zac Posen? Същото важи и за пристрастяващата рокля от рязана коприна на Каролин Бисет, проектирана през 1999 г. от тогавашния неизвестен дизайнер Narciso Rodriguez за сватбата й с Кенеди-младши...

Без да навлизаме в излишни подробности, те оставяме в компанията на точно 50 кадъра красота, скрити в галерията горе, сред които можетш да разпознаеш прелестните Одри Хепбърн, Никол Ричи, Синди Крауфорд, Гуен Стефани и Грейс Кели.

 

More All fashion