Следва

15 дни безплатно кино на открито в Поморие

Лили-Роуз Деп на хоризонта и във видео на рапъра Rejjie Snow

null

People of art преди 8 години

Откакто се появява в шоуто на Chanel Métiers d’Artейности d'Art, където доказва, че някои хора минават много бързо през тинейджъсрките години, Лили-Роуз Деп превзема интернет като буря. Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради без усилие прави всички правилни действия, за да затвърди позицията си на най-яката 16-годишна на света. От тематичното парти за 16-тия й рожден ден, чиято тема е Френската революция, до ролята й в предстоящия филм на Кевин Смит “Yoga Hosers” Деп не може да спре и няма да спре, да бъде невероятна.

Последната й повява - музикалния клип на ирланския рапър Rejjie Snow за песента "All Around The World". Във въпросното видео той и малкта Деп карат кола безцелно в снежна нощ. Лили-Роуз изглежда супер шик и напомня на Хепбърн, с копринен шал увит около главата.

Ние не знаем на къде са се запътили, но нямаме нищо против да се присъединим към тях за едно среднощно пътуване.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра