Мина е Pretty in the City момичето на месеца на L'Oreal и ViewSofia!

null

Pretty in The City е рубриката ни, в която вече втори месец те срещаме с красивите лица на София. Това е инициатива на ViewSofia и L'Oreal Paris, която започна и ще продължи с пълната увереност, че градът ни е пълен с нежни, хубави, харизматични и стилни момичета и жени, на които ни остава да се радваме, а и, избирайки си по една любимка на месеца, да спечелим разкошни награди.

През юни при нас гостуваха очарователната Цветомираизкусителната Минавълнуващата Санди и сладката Десислава.

Чрез гласуване в нашата анкета, всеки един от вас можеше да остави своя глас за своята фаворитка от изминалите 4 седмица, а в замяна ние обещахме повече от страхотни награди, любезно предоставени от Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris.

И така, след като часът на истината настъпи, вече имаме второто Pretty in the City момиче на месеца в своя архив. Нейното име е Мина! Тя погали деликатно и нежно най-много сърца, които я подкрепиха тук и на страницата ни във фейсбук, за да бъде заслужена победата й!

Освен нея, трима от вас също ще бъдат сред големите победители днес, защото, както обещахме, наградите ни са повече от прекрасни сами по себе си. 

Коментари: 1

E
elivasileva (2015/07/09 / 17:31)
Честито,моята фаворитка беше Санди!-)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.