Следва

Кание Уест стилизира Ким за сесия, резултатът - предвидим и гол

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс и светският дебют на децата им

Случи се на лондонската премиера на летния блокбастър "Човекът-мравка": звездното семейство Майкъл Дъглас / Катрин Зита-Джоунс...

Други преди 8 години

Случи се на лондонската премиера на летния блокбастър "Човекът-мравка": звездното семейство Майкъл Дъглас / Катрин Зита-Джоунс се появи в пълен състав на червения килим за пръв път, и го направи официално, гордо и сладко.

Вече имахме удоволствието да ви разкажем за страхотната любовна история на двамата, но там ставаше дума основно за Нея и Него. А ето ги сега със симпатичните им две пораснали деца: четиринадесетгодишния Дилън и Кери, на 12.
Децата са готини, свежи и елегантни, малката дама е със златни обувки, като на мама, и прическа ала Никол Станкулова, а Дилън - в тъмен костюм, бийтълс-коса и брекети.



Мама Катрин е в брилянтна форма, на татко Майк, заради всичко останало, му прощаваме дори и мокасините в комбинация с костюма.

За разлика от милата семейна картина, при изпълнителят на главната роля Пол Ръд нещата са сто процента соло - актьорът е оставил съпругата и децата си в Щатите, но пък компания му правят мравките, изпонарисувани по целия червен килим за случая.

More Други