Следва

При Мадона всички под 1.20 м, а на опашката - от 19-ти

"Брадърките" Таня и Наталия на корицата на новия брой на FHM

Финалистките от Биг Брадър 4 – Наталия и Таня – са на корицата на новия брой на списание FHM. Специалното издание излиза...

Events преди 15 години

Финалистките от Биг Брадър 4 – Наталия и Таня – са на корицата на новия брой на списание FHM. Специалното издание излиза с две различни корици, а сесията е дело на студио Bliss.





В интервютата двете красавици разказват за престоя си в къщата, за живота си преди и след това и споделят интимни подробности за себе си.





Другите секси жени, на които можете да се насладите в новия брой на FHM, са хитовата поп изпълнителка Кати Пери, Лорън Харис - дъщеря на основателя на Айрън Мейдън Стив Харис, Сузана – половинката на Ники Димитров-Хичо от Левски, и прекрасната 23-годишна счетоводителка Соня Стоянова.

Сред другите акценти в броя са подробен материал за историята на Ъпсурт, преглед на колите на 2009, наръчник на FHM за оцеляване в екстремни ситуации плюс интервюта със Сашо Диков и Ники Китаеца.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.