Следва

Бих замразил момента, в който бях на филмовите награди на списание Емпайър в Лондон. Това беше не само първото ми ходене в столицата на импе

Какво сънуват принцесите

И понеже всички дами сме принцеси, ви споделяме каква е тайната, която върши чудеса - матрак със сребърна нишка...

All About Life преди 8 години

Принцесите, освен че имат хубави рокли и хапват със сребърна лъжичка, вече ползват и още една глезотия, която обаче им е супер полезна, защото им помага да се събуждат свежи и отпочинали сутрин, след часове на сънища за красиви принцове.

И, понеже всички дами сме принцеси, ви споделяме каква е тайната, която върши тези чудеса - матрак със сребърна нишка - едно изобретение за хубост, здраве и сила.

Матраци Тед ни го предлагат под името Exclusive Memory Silver. Той е изработен от текстил с вградено истинско благородно сребро в него. Това го прави натурален антиалерген и антистатик, който ни осигурява супер хигиенична среда за сън. Сребърната нишка осигурява антибактериалното действие на матрака за дълъг период от време, което пък спомага и за предотвратяване появата на неприятни миризми. Дори след изпиране, неговите свойства се запазват за дълго.

Най-важното обаче, за нас, принцесите, е, че влияе изключително добре на кожата и цялостното ни здраве.
За да сънуваме и мечтаем спокойни...

Освен сребърната нишка, Exclusive Memory Silver е изграден с най-добрата ортопедична технология за сън - покет системата. Multi Pocket Spring System е система, съставена от 408 опорни точки за гръбначния стълб, като всяка пружинка е поставена в отделен джоб и не влияе на останалите пружини в матрака. Меката част на матрака е от термочувствителна мемори пяна, която спомага поддържането на комфортна температура на тялото по време на сън.

Още за добрия матрак, когато го избираме за най-скъпото - децата, четем тук,  а кое е най-важното във връзката матрак - здраве, си припомняме тук.

More All About Life

Технологична есен – джаджите, които подобряват живота ни

All About Life преди 2 дни

Есента вече чука на вратата. В сезона, който ни връща обратно в реалността, често обръщаме поглед към технологичните джаджи, които могат да направят живота и динамичното ни ежедневие по-лесни. Ето как чрез иновациите можем да направим по-удобна нашата есен