Кание Уест стилизира Ким за сесия, резултатът - предвидим и гол

Колегите от System Magazine уцелват десетката с гениалното си маркетингово хрумване да помолят рапъра Кание Уест да стилизира и режисира жена си за нуждите на тяхното издание...

Колегите от System Magazine уцелват десетката с гениалното си маркетингово хрумване да помолят рапъра Кание Уест да стилизира и режисира жена си за нуждите на тяхното издание.

Фотосесията, вече случила се на пасторалния фон на местността Шато Де Абмлевил във Франция, е дело на известния фотограф Юрген Телер.

Вчера от списанието пуснаха първите снимки и естествено нета се взриви. Ким по гащи насред полето, самият Юрген Телер по бански и пухенка, както и целувката на Ким и Кание в едър план. 

 Днес последва втора серия кадри.

И какво виждаме? Всичко, каквото Уест желае да покаже от прелестите на жена си - голо дупе в nude бельо, чупки в кръста, томително изражение, блондор, черни чорапи, кожено палто и всичко това върху купчина бежова пръст.

Мда, така е, като те оставят да режисираш без нужния бекграунд. Но пък, важното е да се харесват.

Коментари: 4

E
elivasileva (2015/07/13 / 15:12)
Според мен Кание е постигнал визия на руса пълничка проститутка, която е меко казано неприятно. Да си бяха спретнали едно порно тримата.....по-стилно щеше да бъде...
S
sasi6 (2015/07/12 / 18:27)
Потресаващо!
V
Vintage queen (2015/07/10 / 17:35)
Муаахахххаххххаххххха хххххааххаха - тва не е истина!!!
T
t-e-o.net (2015/07/10 / 16:32)
С малко разголване към известност :)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.