Следва

Лимонов хумус

Седмичен ХОРОСКОП - 13.07 – 19.07

Почти през цялата предстояща седмица, биосферата ще остане неспокойна. Относително неутрални ще бъдат само два дни - петък и събота...

Astro преди 8 години

Почти през цялата предстояща седмица, биосферата ще остане неспокойна. Относително неутрални ще бъдат само два дни - петък и събота.

В понеделник - неблагоприятен аспект на Слънцето с Уран. Неговото въздействие ще създаде напрегната и променлива атмосфера, особено във финансовите, кредитните и данъчните отношения. Но заедно с това, тази комбинация е съпроводена с нарастване на вероятността от нараняване, технологични аварии и различни форми на насилие и конфликти.

В същото време се формира напрегнат аспект между Венера и Сатурн - влиянието му върху семейните и партньорски отношения ще продължи до петък, а кулминацията ще бъде във вторник сутрин.
Тези два фактора дават сигнал, че началото на седмицата ще бъде доста неблагоприятно за големи сделки, значителни придобивки или стратегически инвестиции. Тези, за които посочените области ще бъдат актуални през първата половина на седмицата, трябва да се погрижат за партньорските си взаимодействия, не допускайки охлаждане поради обиди и обективни ограничения.

Най-трудното време е в сряда и четвъртък, когато се формира опозиция между Меркурий и Марс с Плутон. В сряда напрежението е допълнително утежнено от резонансни аспекти на Луната, а в четвъртък от новолунието в 24-я градус на Рака. Тази комбинация ще има отрицателно въздействие върху способността ни за взимане на разумни решения, заменяйки сдържаната практичност с агресивно поведение и упоритост. Областите, в които са най-вероятни неблагоприятни тенденции са големия бизнес, администрацията и управлението на различни нива.
До края на седмицата напрежението в биосферата ще намалее, но няма да изчезне напълно. Преминаването на Венера в знака Дева и "нервозният" аспект на Меркурий с Уран в неделя, не са твърде благоприятни за спокоен отдих. В допълнение, редица астрологични фактори показват за проблемни процеси на финансовите пазари, което за професионалистите в тази област означава много тревоги, в очакване на следващия понеделник.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Недоволство и промяна!

Ще бъдеш настроен по всякакъв начин да променяш и обновяваш своя живот. Повод за това може да стане ситуация, която ще те накара да почувстваш недоволство от сегашното състояние на нещата. Ако през този период отидеш на екскурзия или предприемеш дълго пътуване, по пътя е възможно неочаквано, но многообещаващо романтично запознанство.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Силата на словото!

През тази седмица ще се увеличи силата на думите ти и е важно да обръщаш повече внимание на това, което казваш и какво мислиш. Твоите фрази и мисли, сега доста лесно могат да приемат материална форма. Тази седмица е добра за началото на важни преговори, подписване на споразумения и договори. По това време ще се преобразят и личните ти взаимоотношения. Страстта и привличането един към друг ще се усили, което ще ти позволи да направиш връзката си по-динамична. Свободните представители на знака ги очакват запознанства с нови хора и любовни срещи. Ще им се предоставят възможности да се отърват от самотата и да започнат нови романтични отношения.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Финансови смислици!

През тази седмица разрешавай внимателно всякакви финансови въпроси, бъди внимателен при работа с пари. Важно е да се избегнат всякакви крайности: не трябва прекалено да спестяваш пари и в същото време не трябва да си прекалено разточителен. Сега можеш да направиш първите стъпки към успеха си във финансово отношение, да започнеш осъществяването на някакви търговски планове, идеи или проекти. Тази седмица за типичните Близнаци също ще бъде благоприятен период за решаване на въпроси, свързани с наследство, недвижимо имущество. Това време може да се окаже успешно за получаване на кредит или връщане на кредитни задължения. В дома и семейството са възможни някои важни промени, а ти ще трябва да ги инициираш съвсем дискретно и по начин, по който никой от членовете на семейството да не изпита недоволство.

РАК 22.06 – 23.07

Странности!

Тази седмица може да доведе до важни промени в живота ти. Може да откриеш някои странности в поведението си, особено в началото на седмицата. По това време не трябва да взимаш участие в дела, които може да предизвикат в теб силни емоции - да контролираш поведението си ще бъде много трудно. В същото време ще бъдеш в състояние да направиш промени в живота си, възможно е нещо да започнеш отначало. Сега не е време да се експериментира с външния вид, особено през първата половина на седмицата. Успешни ще бъдат кратките пътувания, особено ако тръгнеш заедно със своя съпруг или съпруга. За самотните Раци по време на пътувания или разходки, са възможни нови запознанства.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Мистика!

През тази седмица може да се сблъскаш с объркващи или мистични ситуации в живота си. Те не трябва да те плашат, може би това е просто отражение на вътрешния ти свят. Това може да е знак, че трябва да се опиташ да опознаеш по-добре себе си. През тази седмица не е необходимо да предприемаш подаръци от непознати хора, а получавайки подаръци от приятели също бъди внимателен. Внимавай да не попаднат в дома ти подозрителни предмети или подаръци, които интуитивно не са ти харесали. В работата те очаква успех. През тази седмица може да увеличиш доходите си, ще се появят възможности за получаване на премии или увеличаване на заплатата. По-голямо внимание трябва да обърнеш на здравословния начин на живот и хранене. Старай се да употребяваш само проверени продукти, пази се от натравяне.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Живей активно!

За типичните Деви настъпва добро време за реализация на собствените планове, идеи и мечти. Ако проявиш малко инициатива, този процес ще бъде много по-интензивен. Но към новите познати, особено през първата половина на седмицата, трябва да се отнасяш много внимателно. Няма нужда сега да се доверяваш на хора, които искат да попаднат в твоето обкръжение. Най-малкото, не трябва да го правиш веднага. Тази седмица е добра за себеизразяване и развитие на творческите способности. Също така е много добро време за общуване с деца. Самотните Деви ги чакат нови романтични запознанства.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Разум и интуиция!

Интуицията сега е твоят верен и надежден приятел. Необходимо е да се научиш да й се доверяваш, поне за този период. Възможно е да участваш в нови научни или творчески проекти, но не планирай твърде много работа. Не насилвай събитията и не се опитвай да правиш десет неща наведнъж. В четвъртък може да се наложи да защитиш своите интереси, пред висшестоящи. Уикенда прекарай извън града със семейството си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Нови знания!

Типичните Скорпиони през тази седмица може да станат доста успешни в обучението. Ако искаш да придобиеш нови знания, трябва да предприемеш нещо. Именно по време на тази седмица, може да се запишеш на курс или да започнеш да посещаваш семинари, да вземеш книга от библиотеката на тема, която те интересува, или да я закупиш от магазина. Важно е да направиш тази първа стъпка, а след това скоро ще забележиш, че лесно и много бързо усвояваш новия за теб предмет. През този период трябва да проявиш изключителна предпазливост по време на дълги пътувания, както и при общуване с чужденци.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Повишено внимание!

Разположението на планетите през тази седмица те призовава към повишено внимание. Сега трябва да обърнеш специално внимание на собствената си безопасност, да се откажеш от рискови дейности и постъпки. Също така се старай да контролираш своето настроение и емоции. През тази седмица не трябва да правиш нищо под влияние на емоциите - в бъдеще, може да съжаляваш ако си постъпил емоционално. Периодът е благоприятен за тези, които искат да спечелят популярност. Все пак, това ще изисква известно усилие.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Опознавай и експериментирай!

Типичните Козирози не трябва да допускат прибързани стъпки в личните си взаимоотношения. Това време не е много успешно за изясняване на отношенията - емоциите може да се окажат толкова силни, че е малко вероятно да ги контролираш. Това също не е най-доброто време за завързване на сериозни лични отношения. В областта на бизнес контактите е необходим умерен скептицизъм. Тази седмица е добро време за учене, самоусъвършенстване и самообучение в нещо. Времето е много подходящо и за провеждане на различни опити и експерименти, включително и в живота. Сега може да опознаваш живота, не само на теория, но и на практика.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Отстъпки!

През тази седмица твоите интереси може да се сблъскат с интересите на околните. Но имай предвид, че ако влезеш в открит конфликт, това няма да ти помогне да насочиш ситуацията в желаната посока. Само ако си готов на отстъпки и компромиси, ще успееш да се измъкнеш от това състояние с минимални загуби.

РИБИ 20.02 – 20.03

Промени!

В романтичните ти увлечения може да настъпят големи промени, след които не всички чувства оцеляват. Събитията ще се развиват до своя логичен край. Но ти не трябва да се разстройваш от това. Ще изгубиш само хората, които в крайна сметка не са ти нужни повече. Осъзнаването на това, както и разбирането, че ще ти бъде много по-лесно да живееш и да вървиш напред по своя път, ще ти донесе радост и спокойствие. И въпреки че през седмицата може да се случат неприятни събития, цялостното усещане в теб ще бъде положително.

More Astro