Следва

Жана Бергендорф: Направих грешка, в шок съм!

Разточителната сватба на Ники Хилтън и Джеймс Ротшилд в най-малки подробности (снимки)

Сватбата на годината най-после се състоя...

People of art преди 8 години

Сватбата на годината най-после се състоя. След множество слухове и догадки двамата наследника Ники Хилтън и Джеймс Ротшилд се врякоха един на друг по време на една ексцентрична и разточителна церемония.

31-годишната булка избра за своя специален ден couture рокля на Valentino с дълъг шлейф, традиционен воал и цена от 50 000 паунда. Както се вижда и от снимките, роклята, сама по себе си, се нуждае от малък екип помагачи, за да се избегнат произшествия от рода на настъпване, прегазване или пък просто неподходящ ъгъл за снимка. Сред изборите на Ники беше още и класическият букет от бели рози.

















За лъскавото събитие бе нает дворецът Кенсингтън, а вечерното празненство се проведе в Оранжерията на двореца. 

Бащата на булката през целия ден бе неотлъчно до нея, наред с по-голямата Парис, облечена в дълга бледосиня рокля и носеща малък букет. Цялата подготовка на Ники протече в хотел Кларидж, като и майката Кати Хилтън усилено взимаше участие в суетенето.

















Изборът за сватбен костюм на 31-годишния банкерски наследник пък бе във въгленово сив нюанс и изработен от най-добрите шивачи в Лондон Huntsman. Цялостната изработка отнела между 3 и 4 месеца.

В декора на Оранжерията взеха участие още купища бели божури и стотици бутилки шампанско. Истинската екстравагантност на сватбата между английският младоженец и американската булка разглеждаме в снимки тук.








 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра